Karmelowwyy Napisano 2 godziny temu #749334 Napisano 2 godziny temu Nick na serwerze: Karmelowy Wiek: 21 lat Znajomość AMXX (0/8): 3/8 – znam podstawowe komendy admina i potrafię używać amxmodmenu, amx_ban, amx_kick, amx_slay, amx_map. Doświadczenie: Wróciłem po paru latach do CS 1.6, wcześniej grałem regularnie, znam zasady serwera i działanie admina. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: 1914701429 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198879678737/ Link do profilu na Game Tracker: Nie udało mi się założyć konta z powodu błędu serwisu. Kontakt: Steam, WhatsApp,Discord Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Pomimo niskiej ilości godzin w CS 1.6, jestem pewien, że szybko je zwiększę i sprawdzę się jako admin. Nie mam potrzeby publikowania postów na forum czy innych platformach, jednak zawsze można liczyć na moją pomoc. Pracuję w taki sposób, że mogę poświęcić kilka godzin dziennie na grę. Składam podanie po to, żeby pomóc, bo widzę, że aktywność administracji na danym serwerze jest niska, a sam z początku potrzebowałem pomocy. Nie spełniam wymogu, ale postanowiłem zaryzykować, bo jak pisze admin na serwerze, by się przydał, a za bardzo go nie widać, i pomyślałem że ja bym mógł sprubować konto na Game Tracker będzie założone od razy tylko jak będzie możliwość tego dokonać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
25 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Karmelowwyy 1 post
Popularne Dni
25 Lut 2026
1 post