mar_cin Napisano wczoraj o 21:26 #749409 Napisano wczoraj o 21:26 Cześć, mam propozycję dodania opcji końcowego pojedynku na noże, gdy w rundzie zostanie już tylko jeden gracz z TT i jeden z CT. Polegałoby to na tym, że jedna osoba pociera nożem o ścianę i w ten sposób wyzywa przeciwnika na pojedynek. GuMiS_^^ dodał reakcję 1 Cytuj
LEON3k :) Napisano 5 godzin temu #749410 Napisano 5 godzin temu (edytowane) Pomysł nie głupi niby ale bierz pod uwagę to, że to jest serwer otwarty, nie każdy czyta tu forum a wręcz większość tego nie robi. Co za tym idzie- Ty będziesz sobie smyrał kosą ścianę zdradzając swoje położenie a po drugiej stronie będzie random nie znający zasady z M'ką albo AK i dzięki funkcji skanu łatwo Cię zdejmie Grałem na kilku serwerach gdzie takie coś było wręcz normą ale od czasu do czasu trafiał się ktoś, kto był pierwszy raz bądź ktoś nie umiejący się bawić, wyciągał giwerę i ściągał nożownika nim ten podbiegł Edytowane 5 godzin temu przez LEON3k :) mar_cin dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
15 Mar
1
16 Mar
1
Najaktywniejsi w tym temacie
LEON3k :) 1 post
mar_cin 1 post
Popularne Dni
15 Mar 2026
1 post
16 Mar 2026
1 post
Popular Posts
mar_cin
Cześć, mam propozycję dodania opcji końcowego pojedynku na noże, gdy w rundzie zostanie już tylko jeden gracz z TT i jeden z CT. Polegałoby to na tym, że jedna osoba pociera nożem o ścianę i w te