qtaz1337 Napisano 3 godziny temu #749518 Napisano 3 godziny temu (edytowane) Twój nick podczas gry: qtaz1337 Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:37855344 witam ponizej zamieszczam demo, ponadto wrzucam demo "bialko" na ktorym admini wierzba oraz rafi wo(L)a podpowiadaja sobie na voice adminie gdzie jestem poniewaz tak ich boli dupa ze ich niszcze ze wytrzymac nie moga, akcja od okolo 14:40 do konca dema polecam ogladaac, licze na wyciagniecie konsekwencji wobec tych panow ale mysle ze i tak gowno zrobicie bo macie to w dupie a potezny rafal rzadzi tym serwerem i niestety ten serwer upadnie jak wiekszosc 1.6 bo sie swinie dorwaly do koryta *Demka z serwera: https://drive.google.com/drive/folders/1f8RfcX767zy5ySVaUS1IVeg_AzuedaRf?usp=drive_link wolam nie wiem kto tu rzadzi na tej serwerowni @Born@aquax bo inaczej sprawedliowsci nie bedzie Edytowane 3 godziny temu przez qtaz1337
Opiekun Sieci Born Napisano 2 godziny temu #749519 Opiekun Sieci Napisano 2 godziny temu Szczerze powiedziawszy to dlaczego wcześniej nie wstawiłeś tego demka? Oczywiście jest to karygodne... UB poszło, natomiast panami zająć się musi @aquax@~Czarna~ Nie mogę nic więcej zrobić - czekamy
~Czarna~ Napisano 2 godziny temu #749520 Napisano 2 godziny temu Ogólnie taka sprawa była już do mnie zgłoszona na pw, dostali upomnienie na naszym adminowskim bądź na voice na serwerze ( już nie pamiętam ). Liczyłam na to, że już się to nie powtórzy. W związku z tym, że moje słowa poszły jak kulą w płot to z ostateczną decyzją w tej sprawie zostawię @aquax.
Administrator aquax Napisano 1 godzinę temu #749521 Administrator Napisano 1 godzinę temu Admini @Wierzba1995 i @Rafi_wola zostają zdegradowani na czas nieokreślony. Nie ma miejsca na takie rzeczy u nas na serwerze. Inni gracze za takie coś bany dostają z miejsca.
Opiekun Sieci Born Napisano 1 godzinę temu #749524 Opiekun Sieci Napisano 1 godzinę temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
20 Kwi
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Born 2 posts
aquax 1 post