Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Sztywny *Kamil*
Doświadczenie (w byciu adminem):Posiadałem admina na Starej Śeci Cs saw 2 lata*7lat temu  byłem adminem /Potem rozpoczołem wspołpracę z ściecia foru  Cs wojak byłem Admnistratorem/Współzałożycielem forum  *posiadałem własne serwery dd2/cod mod 501/201/40k/jb *
Znajomość AMXX (W skali 1-10):20*Posiadam widze pisania własnych plugin jak i wiem jak działa amxmodmenu od podstaw kiedyś posiadałem pare własnych serwerów dd2/codmod 501/201/40k /jb
Staż w CS-sie: 14 lat *Przerwa 3 lata gdy urodziła mi się córka to chyba kazdy zrozumie że jesli urodzi się córka to trzeba jak najwięcej poświeci czasu na wychowanie  *
Steam / NonSteam:*Jeśli bedzie trzeba to zakupie Counter Strike na Steam *Kiedys miałem stema  ale córka postanowiła że mój laptop będzie brał kąpiel*Tak umyła mi laptopa pod pryznicem stwierdziła że jest brudny  * i go utopiła ..Więc wszystko poszło sie walic że tak powiem .. 

Dlaczego Ty:Posiadam  odpowienie doświadczenie odpowiedni wiek i raczej wiem  jak rozpisac demko *Bo co nie którzy admni korzystaja z poradników* czy pomóc prowadzić serwer chodzi o porady co zmienić co usunąć jaka klase znerwić itp żeby rozgrywka była na danym poziomie adekwatna do poziomu serwera :&
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:To zależy zaglądam różnie 6/8 razy na dzień ...
Kontakt: Już tłumacze *****  Discord *Gaba26* @gabriela2598 ***Posiadam discorda razem z moją żoną mamy wspólnych znajomych na discord jak i na Facebook *
Link do GameTracker'a:Możesz sobie sam zoabczyć wystarczy chęci :* 

Ps...Zanim się wypowiesz to ci powiem na czym polega pisanie podania  .... Trzeba minimum spędzić pewien czas na serwerze  np 30 godzin posiadać doświadczenie  Więc zanim sie wypowiesz przeczytaj dokładnie  to podanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale drugiej takiej osoby nie znajdziecie z takim doświadczeniem 

• Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie