Silverka Napisano 11 Lipca 2015 #310436 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam, Jest taka sprawa pisałam już do kilku osób, ale te sposoby nie działają , więc mam nadzieje , że ktoś podpowie. Wyskakuje ciągle ten błąd , mimo że wchodzę na serwer i pobierają się jakieś nowe pliki, i zagrałam kilka rund na danym serwerze by się wszystko pobrało, ale to ciągle nie działa. Chodzi przede wszystkim chodzi o serwer cod mod/ bf4. Chciałabym móc wszystkie demka oglądać, bo bym chciała spełniać do końca swoje obowiązki Ub-team. Error: could not load file sprites/bf4rankspr/g_heal.spr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 11 Lipca 2015 #310498 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Rozwiązanie jest proste. Skopiuj dowolny plik z cstrike i nazwij go tak samo jak błąd pozostawiając rozszerzenie pliku. Czyli g_heal.spr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lipca 2015 #310517 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Pamiętaj o tym, że musisz skopiować plik o tym samym rozszerzeniu. Nazywasz go tak, jak chcesz, wrzucasz do folderu, do którego odwołuje się konsola i problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 11 Lipca 2015 #310717 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Or... Stwórz nowy plik tekstowy na pulpicie (Notepad), wejdź do środka, daj "Zapisz jako..", wpisz nazwę "g_heal.spr", zmień "Zapisz jako typ" na "Wszystkie pliki". Zapisz. The end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Lipca 2015 #310820 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi