sebagd256 Napisano 9 godzin temu #749586 Napisano 9 godzin temu Nick: Sebastiannnnnnnnnnnnnnn Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): 10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: nie pamiętam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Chcę pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze jak sami wiecie nie raz nie ma admina jak jest potrzebny.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy nie raz dwie godziny nie raz trzy Kontakt: steam , forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sebastiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn/145.239.19.217:27015/ Cytuj
Rafi_wola Napisano 1 godzinę temu #749590 Napisano 1 godzinę temu Jako ze mam przerwę od grania ale na dd2 spędziłem sporo czasu i mialem okazję grac kiedy byles. Ode mnie glos na nie Kultura , kiedy padasz zdarzy Ci sie rzucić epitet w strone gracza. Godzinki no jakies tam sa i owszem, ale codziennie obserwuje GT (zboczenie ktore mi zostalo) aktywny bardziej w godzinach "botowych" w peak'u serwerowym ciezko zauważyć aktywność, a to wtedy potrzeba najbardziej więcej niz jedna para oczu. Uprzedzam nim ktos napisze cos o mojej degradacji , ja popełniłem błąd ktory zrozumiałem i przyjąłem, co nie degraduje mnie do wypowiadania sie pod podaniami, jako ktos top 3 GT pograłem troche na serwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
10 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
sebagd256 1 post
Rafi_wola 1 post
Popularne Dni
10 Maj 2026