sebagd256 Napisano Niedziela o 10:29 #749586 Napisano Niedziela o 10:29 Nick: Sebastiannnnnnnnnnnnnnn Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): 10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: nie pamiętam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Chcę pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze jak sami wiecie nie raz nie ma admina jak jest potrzebny.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy nie raz dwie godziny nie raz trzy Kontakt: steam , forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sebastiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn/145.239.19.217:27015/ Cytuj
Rafi_wola Napisano Niedziela o 18:46 #749590 Napisano Niedziela o 18:46 Jako ze mam przerwę od grania ale na dd2 spędziłem sporo czasu i mialem okazję grac kiedy byles. Ode mnie glos na nie Kultura , kiedy padasz zdarzy Ci sie rzucić epitet w strone gracza. Godzinki no jakies tam sa i owszem, ale codziennie obserwuje GT (zboczenie ktore mi zostalo) aktywny bardziej w godzinach "botowych" w peak'u serwerowym ciezko zauważyć aktywność, a to wtedy potrzeba najbardziej więcej niz jedna para oczu. Uprzedzam nim ktos napisze cos o mojej degradacji , ja popełniłem błąd ktory zrozumiałem i przyjąłem, co nie degraduje mnie do wypowiadania sie pod podaniami, jako ktos top 3 GT pograłem troche na serwie. sebagd256 dodał reakcję 1 Cytuj
Wierzba1995 Napisano 3 godziny temu #749596 Napisano 3 godziny temu (edytowane) Ja na ten moment też na nie Tak jak Rafi wyżej napisał, jesteś zazwyczaj z samego rana gdzie są praktycznie same boty, jak wejdziesz po południu/wieczorem to wchodzisz dosłownie na chwilę, ponarzekasz na lagi (albo i na serwer) i tyle Cię widzieli i ogólnie ostatnio mam wrażenie, że coraz rzadziej wchodzisz na serwer a jak już wejdziesz to jak wspomniałem jest to dosłownie kilka minut, a co do Twoich lagów to jest kolejny minus, bo gracze zgłaszają Cię za klatki, co do kultury to się nie wypowiem, bo słyszałem na mikro Cię tylko raz jak zapytałeś "kto chce iść na solo" Dlatego powiedziałem, że się nie wypowiem a nie, że to było niekulturalne Jestem codziennie w godzinach tych co podałeś i Cię nie widziałem w przeciągu 2/3 tygodni Edytowane 59 minut temu przez Wierzba1995 sebagd256 dodał reakcję 1 Cytuj
sebagd256 Napisano 1 godzinę temu Autor #749599 Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, Wierzba1995 napisał: , co do kultury to się nie wypowiem, bo słyszałem na mikro Cię tylko raz jak zapytałeś "kto chce iść na solo" To był żart.. i nic w tym nie kulturalnego , tak jak rafi napisał że coś tam słyszał a ja poprostu miałem z tego beczke więc specjalnie tak mówiłem i nie wyzywałem tylko mówiłm i się z tego smiałem nie wiem co mu dolega ale chyba boli go głowa Jak godzina 15/14 to u ciebie jest rano to pozdro No właśnie skarżą się że mnie laguje jak wejede wieczorem to wychodze bo to nie ma sensu takie granie na lagach bo raz ze się nie da grać a dwa że mogę dostać bana. Rano też gram jak mam chwilę i też mnie po jakimś czasie grania laguje więc wychodze bo po co grać z lagami i się denerwować Edytowane 1 godzinę temu przez sebagd256 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
10 Maj
2
12 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
sebagd256 2 posts
Rafi_wola 1 post
Wierzba1995 1 post
Popularne Dni
10 Maj 2026
2 posts
12 Maj 2026
2 posts
Popular Posts
Rafi_wola
Jako ze mam przerwę od grania ale na dd2 spędziłem sporo czasu i mialem okazję grac kiedy byles. Ode mnie glos na nie Kultura , kiedy padasz zdarzy Ci sie rzucić epitet w strone gracza.
Wierzba1995
Ja na ten moment też na nie Tak jak Rafi wyżej napisał, jesteś zazwyczaj z samego rana gdzie są praktycznie same boty, jak wejdziesz po południu/wieczorem to wchodzisz dosłownie na chwilę, ponarz