mateusz12115 Napisano 4 godziny temu #749726 Napisano 4 godziny temu Twój nick podczas gry: HAHAHA Godzina, data zdarzenia: 17:30, 23.05.26 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1748138419 Uzasadnienie: Cześć, przez chwile "pozamiatałem", tzn chyba byłem za dobry przez moment i dostałem bana z poleceniem wstawienia screenów. Gram na serwerze już bardzo długo, wcześniej pod nickiem "HP 1%". Serwer sprawia mi dużą frajdę, nigdy nie czitowałem i nie będę czitował. Proszę o odwołanie bana. Pozdrawiam, Mateusz *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Cytuj
Smokuuu Napisano 1 godzinę temu #749727 Napisano 1 godzinę temu poproszę o spakowanie demek w jeden link dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
25 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Smokuuu 1 post
mateusz12115 1 post
Popularne Dni
25 Maj 2026