Zygmunt III Zaza Napisano 2 godziny temu #749745 Napisano 2 godziny temu Twój nick podczas gry: Zygmunt III Zaza Godzina, data zdarzenia: 27.05.2026 - 20:56:08 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 109.243.128.135 Uzasadnienie: Nie wiem za co dostałem bana, udostępniam screeny ale nie moge znaleźć demo w folderze csstrike, jedyne pliki ,które mam zapisane jako demo są z 2025. z góry prosze o pomoc jak można wysłać demo. PS z tego co widzę na forum odwołań admin o nicku Off daje dużo banów i są uznawane jako nie słuszne, nie dziwi mnie to. Gram na waszych serwerach od prawie 2 lat, przegrałem ponad 100 godzin i nigdy nie używałem cheatów i innych tego typu rzeczy. Zresztą pamiętam, że kiedyś grałem z tym adminem i dobrze wiedziałem, że jest admem więc dlaczego miałbym oszukiwać wiedząc, że taka osoba jest na serwerze? Kompletnie bez sensu. Mam nadzieję, że zostanie to rozpatrzone pozytywnie
Smokuuu Napisano 2 godziny temu #749746 Napisano 2 godziny temu Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: PRZYPOMINAM SS MAJA BYĆ SPAKOWANE W PACZKĘ
Zygmunt III Zaza Napisano 2 godziny temu Autor #749747 Napisano 2 godziny temu (edytowane) a czemu nie możecie sprawdzic mi screenów tutaj na forum? tak czy inaczej sprobuje zrobic to co napisales Edytowane 2 godziny temu przez Zygmunt III Zaza
Smokuuu Napisano 1 godzinę temu #749752 Napisano 1 godzinę temu ty jaja sobie ze mnie robisz co to ma być nic sie nie zgadza czas na ss rozmiar ich i w ogóle chcesz UB wstaw prawidłowe jak powinno być
Zygmunt III Zaza Napisano 1 godzinę temu Autor #749753 Napisano 1 godzinę temu teraz moze byc? przenioslem to na jpg bo mi sie automatycznie zapisywało jako .tga w programie GIMP. jesli cos jest nie tak to jutro to ogarne bo teraz juz nie dam rady screeny2.zip
Smokuuu Napisano 5 minut temu #749755 Napisano 5 minut temu Pozdrawiamy, Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
3
Popularne Dni
27 Maj
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Zygmunt III Zaza 4 posts
Smokuuu 3 posts
Popularne Dni
27 Maj 2026