Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: Zygmunt III Zaza
Godzina, data zdarzenia: 27.05.2026 - 20:56:08
Mapa: de_dust2
STEAM_ID / IP: 109.243.128.135
Uzasadnienie: Nie wiem za co dostałem bana, udostępniam screeny ale nie moge znaleźć demo w folderze csstrike, jedyne pliki
,które mam zapisane jako demo są z 2025. z góry prosze o pomoc jak można wysłać demo. PS z tego co widzę na forum odwołań
admin o nicku Off daje dużo banów i są uznawane jako nie słuszne, nie dziwi mnie to. Gram na waszych serwerach od prawie 2 lat, przegrałem ponad 100 godzin i nigdy nie używałem cheatów i innych tego typu rzeczy. Zresztą pamiętam, że kiedyś grałem z tym adminem i dobrze wiedziałem, że jest admem więc dlaczego miałbym oszukiwać wiedząc, że taka osoba jest na serwerze? Kompletnie bez sensu. Mam nadzieję, że zostanie to rozpatrzone pozytywnie

HalfLife00.jpg

HalfLife04.jpg

HalfLife03.jpg

HalfLife01.jpg

HalfLife02.jpg

Napisano

Witaj!

Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny.

Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników:

Gdzie znaleźć screeny:

PRZYPOMINAM SS MAJA BYĆ SPAKOWANE W PACZKĘ 

Napisano

ty jaja sobie ze mnie robisz co to ma być nic sie nie zgadza czas na ss rozmiar ich i w ogóle chcesz UB wstaw prawidłowe jak powinno być 

Napisano

Pozdrawiamy,

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Posted Images

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...