WoDZu Napisano 11 Lipca 2015 #310403 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam mam problem, kupiłem klase Rusek po mapie ok dodany po dwóch mapach dokupiłem kapitana zmian mapy było z 5 a kapitana jak nie było tak nie ma. Obie klasy kupiłem przez sms. POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310411 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 zgłoś się do któregoś z S@ NumberOne, Strajk, Danke;* lub Malu podaj im w wiadomości kod sms i swojego sida jeśli masz steam a jak nie to nick i hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 11 Lipca 2015 Autor #310424 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Kody sms skasowałem bo pierwszy sms i klasa poszła więc drugi sms puściłem wpisałem kod zwrotny i wyskoczyło , że dodano więc i ten skasowałem. Co zrobić mam w takiej sytuacji? zwrócić się tak czy siak do wyżej wymienionych osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lipca 2015 Premium VIP #310429 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoś sie do mnie na pw, chyba wiem jak temu zaradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lipca 2015 Premium VIP #310431 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi