Gość Guest Napisano 10 Lipca 2015 #2769 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Twój nick podczas grania:Smok_ZadymiarZ Godzina, data zdarzenia: 10.07.15 7:35 Mapa:odd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 20966511 ' / ' 195.225.246.141 Uzasadnienie http://www22.zippysh...RJb10/file.html Ja nie wiem kto tam u was się tym zajmuje bo nadal nie wiem co za ban za grę modelowa według znawców. Sam demko oglądałem i nie widzę nic co by mnie według niektórych skreslalo z pozostałej gry na tym serwerze. Słyszę że ktoś idzie to czekam aż się wychyli. Za długo gram u was żeby nie znać na tyle mapy i osób które na niej grają i jaki poziom reprezentują. Jestem ciekaw jakich argumentów używacie na grę takich zawodników jak oui który jest pierwszy w topce i ile razy bym nie grał ba serwerze zawsze jest o krok przede mną jeżeli chodzi o grę. Wiem Wiem on jest czysty bo to admin bądź ktoś go zna lepiej niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 10 Lipca 2015 #310381 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 chodzi o temat http://multi-head.pl/topic/67152-ub/#entry350350 3 członków UBT się wypowiedziało na temat demka przedstawionego przez Czarną. Myślę, że nie ma tu się co odwoływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2015 #310385 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dalej nie uzyskałem odpowiedzi na temat co to jest gra modelowa od pół roku gram na serwerze i nagle mnie banuje ta sama osoba co kiedyś nie uważasz że coś jest nie tak skoro jedna na paru adminów daje bany za Free? 3 osoby się wypowiedzialy co nadal nic nie wnosi do tematu. Steam mam od 6 lat po co miałbym sobie psuć grę na serwerze skoro wykupione mam VIP na 3 mc i dobrze mi się u was gra. Nie zgadzam się z waszą opinią bo widzę że się nie znacie kompletnie na tym co robicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310387 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 powiem Ci tak, wieczorem przejrzę demko i sam Ci dam rozpiske ... gra modelowa czylichodzi o wh . model to inaczej inny gracz, strzelasz przez ściany dokładnie w graczy mimo, że ich nie słychać itp. ogarniasz ? /edit przejrzałem demko 12:10-11 model 14:07 model 15:07 model po tych 3 akcjach wyłączyłem demko ... jeśli ktoś z UBT nie zgadza się z moją decyzją to proszę o otworzenie tematu a i mała informacja dla gracza nawet się znajdzie, @happy to najlepsza osoba od demek na tej serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310389 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi