infinite. Napisano 10 Lipca 2015 #310347 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Data i godzina: 10.07.2015r godzina 23:06 Nick admina/gracza, który zawinił: Xemo Dowody: nie mam dowodow ale za to wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Textury' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:111003540' [AMXBans] Twoje IP: '83.31.74.72' [AMXBans] =============================================== ZOstałem zbanowany na mapie aztec że niby byłem na TXT ale to nie jest wcale prawda , ponieważ to nie są TXT , a jak admina zabiłem to odrazu BAN , jakoś inni tam kampią i jest wszystko wporządku a admini są na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2015 #310350 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Zapraszam admina @Xemo z dowodami w celu udowodnienia słuszności bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 10 Lipca 2015 #310359 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witam serdecznie, Nie bylo HLTV na serwie ale jestem przezorny Co więcej dziękuję graczowi Target że odważył się wejść na serwer i powiedzieć że jest skarga żebym się wypowiedział, doceniam to i masz u mnie plusa że zostałem odrazu poinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 10 Lipca 2015 Autor #310360 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Twoim zdaniem są to TXT , serio gościu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310391 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 tak, w tym miejscu są tekstury, praktycznie siedzisz na ścianie wykorzystując to, że piksele na skosie pozwalają się tam utrzymać, ban słuszny. I na przyszłość skoro nie masz dowodów to po co piszesz skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310392 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi