Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Skarga na Ak Master

Darshil

Rekomendowane odpowiedzi

Szczegóły bana page.png Nick CenteK SteamID STEAM_0:4:1513977083 SteamCommunity ID 76561200988219898 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Obraza admina Wykonano 10.07.2015 - 22:06:20 Wygasa 11 07 2015 - 01:06:20 (2 Godzin(y) 51 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez [AK]MasterAK ([AK]MasterAK) Zbanowany na Multi-Head.pl [Cod 45000]][ L.E.G.E.N.D.A.R.Y ] 1shot1kill.pl (de_rats_1337) Wszystkie wygasłe bany 0

Nie obchodzi mnie  czy zostanie uznana czy nie poniewaz nie dziala hltv  wiec nie mam  dowodu, nie zdarzylem nagrac demka  bo nie spodziewalem sie bana. Otoz  dostalem bana  od Ak master bo napisalem cytuje "slepy jestes aim biega" Admin zamiast  wbic na spec i zbanowac  gra  sobie na calego. Potem  dodalem " masz refleks" i  dostalem bana   na  3 h  niezasluzonego  bo  go nie obrazilem. POzdro z  takimi adminami wiecej tu nie  zagladam i    odradzam innym:) .Z powazaniem.

Ludzie... to ze macie admina nie upoważnia do takich rzeczy... zastanówcie się troszkę panowie, zacznijcie dawać tez ostrzeżenia.. jeśli one nie będą przynosiły skutku wtedy dajcie bana (na 30 minut nie 3h..) porażka... dorośnijcie w końcu i skończcie się zachowywać jak małolaty.. 

Baldeonie, następnym razem jak zobaczysz czitera, daj mi znać ja się nim odpowiednio zaopiekuje, kontakt do mnie masz w moim profilu ;)

a przepraszam bardzo... z tego, co czytam Twojego posta to nie masz tu nic do dodania więc się nie wypowiadaj :) 

nie jesteś ani stroną skargi ani nic nie wnosi twój post do tematu :) 

pablito ty robisz sobie jaja tym postem ?? gracz dostał 3 godziny na adma i kto tu nie czyta regulaminu ? bany powyzej 5 minut obojetnie od sytuacji jak jest odwolanie skarga cokolwiek admin musi przedstawic dowody jakieś .

To jakim tonem się odniósł i pisownią nie oznacza to że masz go olać , trochę rozwagi .

Co do skargi tak ban już minął więc nie mam jak skracać ale :

temat trafia do opiekuna który wrecza upomnienie graczowi gdyż gracz przeprosił i sie przyznał że za długi ban 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...