Darshil Napisano 10 Lipca 2015 #310324 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Szczegóły bana Nick CenteK SteamID STEAM_0:4:1513977083 SteamCommunity ID 76561200988219898 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Obraza admina Wykonano 10.07.2015 - 22:06:20 Wygasa 11 07 2015 - 01:06:20 (2 Godzin(y) 51 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez [AK]MasterAK ([AK]MasterAK) Zbanowany na Multi-Head.pl [Cod 45000]][ L.E.G.E.N.D.A.R.Y ] 1shot1kill.pl (de_rats_1337) Wszystkie wygasłe bany 0 Nie obchodzi mnie czy zostanie uznana czy nie poniewaz nie dziala hltv wiec nie mam dowodu, nie zdarzylem nagrac demka bo nie spodziewalem sie bana. Otoz dostalem bana od Ak master bo napisalem cytuje "slepy jestes aim biega" Admin zamiast wbic na spec i zbanowac gra sobie na calego. Potem dodalem " masz refleks" i dostalem bana na 3 h niezasluzonego bo go nie obrazilem. POzdro z takimi adminami wiecej tu nie zagladam i odradzam innym:) .Z powazaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Lipca 2015 #310338 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 jeżeli to prawda co mówisz ban naprawdę za długi . Admina [AK]MasterAK proszę o dowody w sprawie tak długiego bana . Admin ma na to 24 godziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Lipca 2015 #310362 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja również czekam aż admin mi powiesz jakim cudem tak dlugi ban??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 11 Lipca 2015 #310383 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dobrze, wybacz, mój błąd każdemu się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 #310393 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ludzie... to ze macie admina nie upoważnia do takich rzeczy... zastanówcie się troszkę panowie, zacznijcie dawać tez ostrzeżenia.. jeśli one nie będą przynosiły skutku wtedy dajcie bana (na 30 minut nie 3h..) porażka... dorośnijcie w końcu i skończcie się zachowywać jak małolaty.. Baldeonie, następnym razem jak zobaczysz czitera, daj mi znać ja się nim odpowiednio zaopiekuje, kontakt do mnie masz w moim profilu a przepraszam bardzo... z tego, co czytam Twojego posta to nie masz tu nic do dodania więc się nie wypowiadaj nie jesteś ani stroną skargi ani nic nie wnosi twój post do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Lipca 2015 #310398 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 pablito ty robisz sobie jaja tym postem ?? gracz dostał 3 godziny na adma i kto tu nie czyta regulaminu ? bany powyzej 5 minut obojetnie od sytuacji jak jest odwolanie skarga cokolwiek admin musi przedstawic dowody jakieś . To jakim tonem się odniósł i pisownią nie oznacza to że masz go olać , trochę rozwagi . Co do skargi tak ban już minął więc nie mam jak skracać ale : temat trafia do opiekuna który wrecza upomnienie graczowi gdyż gracz przeprosił i sie przyznał że za długi ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Lipca 2015 #310399 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi