BuKa Napisano 10 Lipca 2015 #310180 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Może byśmy wgrali jakieś nowe RoundSound'y? Nie oszukujmy się te co są się już trochę znudziły, a fajnie byłoby posłuchać czegoś nowego. Jeśli propozycja się przyjmie to mogę zaproponować kilka nowych i chwytliwych utworków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 10 Lipca 2015 #310198 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej za. Można zrobić listę i admini niech wybiorą, te które im się najbardziej podobają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2015 #310262 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej za. Można zrobić listę i admini niech wybiorą, te które im się najbardziej podobają ! Myślę, że zwykli gracze też mają prawo do głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 11 Lipca 2015 #310438 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zgadzam sie z tym,że prawo do głosu w tej sprawie ma kazda osoba grająca na naszym serwerze myślę,że stworzenie to nie jest żaden problem ,kwestia aby każdy podał co mu pasuje i złożyć z tego cos dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 11 Lipca 2015 #310568 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Mam pełno piosenek z upadłych serwerów i niedziela poniedziałek mam wolne, więc coś rozkminię i wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŚLEPY Napisano 26 Lipca 2015 #312109 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Te obecne to chyba głuchy wgrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 26 Lipca 2015 #312139 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Był temat w którym proszono o propozycje,trzeba bylo sie wypowiedzieć i podać. Skoro tego nie zrobiles to proszę bez zbędnych komentarzy ,roundspund został złożony z różnych typów muzyki z powodu braku zainteresowania przez was tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 26 Lipca 2015 #312142 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi