Gość Guest Napisano 9 Lipca 2015 #309824 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Prosze o dopracowanie klasy zabojca poniewaz gdy zagram zabojca w pierwszej rundzie a po jakims czasie zmienie klase na inną regeneracja hp z zabojcy przechodzi na to klase ktora gram. Dotalem juz kilka razy bana za bug klasy ale to nie jest moja wina ja tego nie robie specjalnie np gram sobie zabojca dropnie mi ps1/1 i zmieniam na stalkera i za to ma byc BAN ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2015 #309834 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 No ja też tak mam i co zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Lipca 2015 #309841 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Niestety gracz na obecną chwile aby zmienić klasę z zabójcy na inna musi wyjść z serwera aby nie dostać bana za bugowanie hp .Postaram się naprawić ten błąd aby można było zmieniać klasę bez wychodzenia ale nie obiecuje ze się uda .Już naprawione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Lipca 2015 #309842 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi