Gość Guest Napisano 9 Lipca 2015 #1233 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: - GoldenKing Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:18036454 Uzasadnienie:Jakiś pajac grał na moim ip. Próbuje sobie wejść na serwer a tu takie cuś [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Malciudo [AMXBans] Reason : ' demko na forum. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 80.50.148.6 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 9 Lipca 2015 #90604 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ukradłeś, sprawa podana na policję, mamy Twoje IP. Już po Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 9 Lipca 2015 #90614 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Silverka cię zbanowała standardowo ma 24h poczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2015 #3594 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ch. uj mnie to boli kto mnie zbanował. Nie rozumiesz że jakiś typ grał na moim ip ? Takie trudne to zrozumienia ? Popatrz na Sid ! Jak tu ku.rwa takie nie kompetentne osoby są w ub team to nie dziwię sie czemu Mh ma takie złe opinie. Nie mam zamiaru czekać 24H bo tobie sie nie chce sprawdzać ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 9 Lipca 2015 #90294 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Niepotrzebny wybuch,sprawdziłem tylko powód i admina. Skoro dostałeś ub zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 9 Lipca 2015 #90295 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi