2speed Napisano 9 Lipca 2015 #111671 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Nick:2speed Wiek: pełne 17 we wrzesniu Data rejestracji na forum: 05 maj 2015 Czas spędzony na forum: 1d 10h 49m 9s . Doświadczenie w ocenianiu : Myślę ze dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak, nawet kiedys mialem wlasne Forum, tzn bylem J@ ale amxbans ogarnialem Bezproblemowo . Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale na serwere moze z kilka razy tak, ale to byly bany za ping lub os w tym stylu. Dlaczego Ty?: Duzo graczy musi czekac nawet po 2h na UB, a ja czesto jestem na forum i przelgadam z nudow co kto pisze. Najczesnej mnie tlyko interesuje dzial COD45 k lvl i ja nie jestem zbyt Wygadany na forum. ALe siedzac sie nudzac Bede ogladal demka, skprawdzal ssy i Napewno bylbym sprawiedliwym Un Banerem. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Na forum siedze tak po 3-4h. Teraz zaczelem czesniej siedziec niz wczesniej.. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak,to jest mój drogi admin na 45k. Więc 2 miesiące jest na pewno. Coś od siebie: Myśle, ze pozytywnie bedzie rozpatrzone moje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #110624 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dopiero co straciłeś rangę za nie wypełnianie swoich obowiązków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #110625 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361858 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi