Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, piszę ten temat, gdyż jestem zdania, że Wasz wkład na sieci powinien być bardziej doceniany. Dostajecie mało istotną łapkę, podczas gdy inne rangi na forum mają znacznie większe przywileje. Moja propozycja jest taka - dowolna darmowa usługa na forum/serwerach na określony czas w zależności od wykonanych prac. Opiekun opracuje system nagród, przedstawi mi go i będziemy działać dalej. :)

Pozdrawiam.

Napisano

Nie wiem czy Desire ci pisała , ale miałem pomysł by wróciły pojedynki graficzne. (Desire mówi ze kiedyś były) Mam już pomysl jakby to miało wyglądać i nie było niepotrzebnych kłótni.

Napisano

Witajcie, piszę ten temat, gdyż jestem zdania, że Wasz wkład na sieci powinien być bardziej doceniany. Dostajecie mało istotną łapkę, podczas gdy inne rangi na forum mają znacznie większe przywileje. Moja propozycja jest taka - dowolna darmowa usługa na forum/serwerach na określony czas w zależności od wykonanych prac. Opiekun opracuje system nagród, przedstawi mi go i będziemy działać dalej. :)

Pozdrawiam.

Super. Tak przy okazji to kiedy składasz podanie na grafika :D? Nagroda.. proponuję H@ na tydzień :F

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...