KreatywnyAli Napisano 8 Lipca 2015 #263616 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Poszukałem dzisiaj rsów i prawdopodobnie większość znalazłem taką jaką jest na serwerze.Niektórych się nie udało ale powinno ograniczyć tematy o RS Rs'y CT: CT1 - ---------- CT2- --------- CT3- Tujamo & Jacob Plant - "All night" CT4- Decibel Artforce- "Crazy people" CT5- Borgeous- "They don" t know us " CT6- Tiesto & KSHMR - Secrets CT7- Cosmo & skorobogativy - "Going Wild" CT8-Dave. Till - "Drill Machine" CT9- Sick individuals "Prime" Rs'y TT: TT1- "Kensei"[original mix edit]- Ummet Ozcan TT2- Shapov- " Disco tufli" TT3- Sander Van Doorn "Dave" [org. Mix] TT4- Riggi&Piros "Keep rockin" Tt5------------ TT6- Rave Police TT7-Gigo'n'Migo & Fluever - Live For The Day (Original Mix) TT8- ---- Tt9- Jay Karama "Torment" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lipca 2015 Premium VIP #263620 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ja tam wysłałam im link z yt, skąd brana była muzyka na serwer Ale dziękuje za ułatwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lipca 2015 Premium VIP #263621 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi