Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #259533 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Twój nick podczas gry:Ryszki Szyszki Godzina, data zdarzenia: kolo 20:00 2015.07.08 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 4 : 147320064 ' Uzasadnienie: prosze tutaj macie ss'y http://www53.zippyshare.com/v/usa8K48c/file.html ps: to juz moj 9 ban na tym serwie i kazdy od jednego admina ... Gonzo Prosto ... przypadek ?? wezcie mu dajcie pouczenie bo chlopak naduzywa wladzy na dodatek jest wulgarny .. Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #259535 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 a wlasnie data 2015.07.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Lipca 2015 #263486 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ssy muszą być w formacie tga,a nie bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263536 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 sa w rar wczoraj takie same dawalem i bylo git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Lipca 2015 #263537 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Wczoraj wrzuciłeś ssy w formacie TGA. Dzisiejsze są w formacie bmp. Wstaw je w formacie, w którym Ci się zapisały - TGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263556 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 http://speedy.sh/BRyq5/Desktop.rar jak te nie przejda to nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apothecary Napisano 8 Lipca 2015 #263934 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 To też nie jest to co trzeba. Ryszki, potrzebne pliki są w formacie .tga , ty tego nie otworzysz. Musisz mieć musisz mieć 5 plików: halflife-xx (np.: halflife00/01/02/03/04) Jeżeli źle wytłumaczyłem, masz tu pomoc dokładniejszą: http://multi-head.pl/topic/66430-wzór-wstawiania-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 8 Lipca 2015 #264189 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Przepraszam że się wtrącę, ale interesuje mnie temat, a konkretnie jego nazwa. Jak znowu, z tego co pokazuje Twój nick z którego napisałeś temat, to jest pierwszy temat który założyłeś, więc albo Nas oszukujesz że po raz kolejny, albo założyłeś multi-konto. Niech ktoś popatrzy w panelu moderatora czy przypadkiem nie pokrywa się nam ip kolegi na kilku kontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #263112 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Z tego co mi wiadomo na niektórych serwerach były podmieniane pliki bans'a, między innymi ssban. Podmieniony ssban robi ss'y w .bmp (i trzeba to naprawić). Poczekajmy, aż osoba z administracji wprowadzająca zmiany w FTP to potwierdzi. Wtedy dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2015 #105748 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dzieki Apo ! jest w tga astroe ty chyba szukasz dziury w calym to moja 2 prosba o UB bo tylko 2 z tych banow to byly permy ale gonzo naprawde jest za ostry bo nie kazdemu chce sie wykluwac ragulamin na pamiec wiec moglby dac najpierw ostrzezenie a nie od razu bany tym bardziej ze gram juz troche ... ale nic dzieki gonzo znam juz caly regulamin bez przeczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #105769 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi