czarek0703 Napisano 8 Lipca 2015 #263775 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nick: asd[f] Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Ogólnie ponad 8 lat, na steam od 2010. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem wyrozumiały, potrafię rozróżnić czitera ponieważ sam kiedyś grałem na czitach na ns więc wiem na czym rzecz polega. Często jest sytuacja, że admina brak na serwerze, na steam również wszyscy offline więc trzeba czekać, grać się nie da i ludzie z serwera uciekają, jednym słowem masakra, dlatego też chcę temu zapobiedz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ponad 5h. Kontakt: Steam: czarek07031997 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/asd%5Bf%5D/80.72.40.110:27020/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 8 Lipca 2015 #263778 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 - Godziny są - Staż jest - Wiek jest - Bezkonfliktowy w tym pomocny Jak najbardziej na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destero. Napisano 8 Lipca 2015 #263030 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Również jestem na tak - dużo aktywny - zgłaszał mi cheaterki, które ja zgłaszałem - spełnia wszystkie wymagania - steam jest - mikro jest A teraz jest ciężko, ponieważ adminów prawie wgl nie ma na serwerze, więc przyda się kolejny admin na ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2015 #263697 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Zdecydowane stanowcze TAK. Takich ludzi nam potrzeba. Często zgłasza na U@ podejrzanych i w większości przypadków ma rację ! +Wiek +Doświadczenie +Godzinki +AKTYWNOSĆ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNaNaS Napisano 8 Lipca 2015 #263612 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 wiek godziny zgloszenia na TAK :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2015 #263894 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nie ma o czym dyskutować... Widać go na serwie, jest grzeczny... Nic tylko brać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 9 Lipca 2015 #263651 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 tak jak pozostała reszta. na tak, aktywny gra, czasem zgłasza, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #72959 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi