Kristo Napisano 8 Lipca 2015 #200 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 [align=center]Jak dodać Admina przez AmxBans. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Poniżej dodaje screena jak to wygląda. ; Autoryzacja: ; a - rozłącz gracza który poda złe hasło ; b - za pomocą loginu ; c - autoryzacja po steamid ; d - autoryzacja po ip ; e - hasło nie jest wymagane (tylko login/ip/steamid wymagane) ; k - login nie jest sprawdzany pod względem małych i wielkich liter ; Przykład autoryzacji: ; de - gracz autoryzowany za pomocą wpsianego IP bez sprawdzania hasła (pole z hasłem nie wymagane!) ; ce - gracz autoryzowany za pomocą wpsianego STEAMID bez sprawdzania hasła (pole z hasłem nie wymagane!) ; b - gracz autoryzowany za pomocą wpsianego loginu oraz wymaganego hasła (pole z hasłem wymagane!) ; Hasło: ; Dodaj do swojego pliku autoexec.cfg: setinfo _pw "" ; Flagi: ; a - Immunited z tą flagą nikt nic tobie nie zrobi na serwerze. ; b - Rezerwacja slota. ; c - Flaga na kick. ; d - Flaga na Ban oraz na UnBana. ; e - Komenda na slay i slap. ; f - z tą flagą admin może zmienic mapę . ; g - dostęp do cvarów. ; h - Ustawienie konfiguracji serwera. ; i - Admin chat u@ . ; j - Admin z tą flagą może zrobić vote. ; k - Dostęp do sv_password. ; l - Dostęp do Rcon. ; m - level A Dla dodatkowych pluginów. ; n - level B Dla dodatkowych pluginów. ; o - level C Dla dodatkowych pluginów. ; p - level D Dla dodatkowych pluginów. ; q - level E Dla dodatkowych pluginów. ; r - level F Dla dodatkowych pluginów. ; s - level G Dla dodatkowych pluginów. ; t - level H Dla dodatkowych pluginów. ; u - Dostęp do amxmodmenu. ; z - Użytkownik nie admin. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] Żródło: CSLeczyca.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2015 #264918 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi