VoyteceK Napisano 21 Marca 2016 #414348 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Nick: VoyteceK Wiek: 23 Data rejestracji na forum: 20 sty 2016 Czas spędzony na forum:12d 12h 3m Doświadczenie w ocenianiu: spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Sporo siedzę na forum, mam troszeczkę pojęcie w ocenianiu, wydaje mi się, że się przydam. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: z tym to różnie bywa, ostatnio jestem bardzo długo online, ale tak 2h dziennie na pewno mogę zagwarantować. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Mam na imię Wojtek w tym roku kończę 24 lata, interesuję się ogólnie sportem ( głównie piłka nożna), motoryzacją oraz muzyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Marca 2016 #414393 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 zestaw pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Marca 2016 #414736 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi