Konradem Napisano 7 Lipca 2015 #1369 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Problem polega na tym ze z racji przeinstalowania systemu wyswietlał mi sie [blad c000021e , blue screen] i nastapywalo wylaczanie komputera. Powodowalo go instalackja steam. Sprawdzałem kilka razy i nic. Na pewno steam jest temu winien. Wiec sciagnalem sobie "ns" zalogowałem sie w konsolii zaczalem grac na ns lecz tylko chwile bo grafika mnie dobijała. Gram na 200 lvl #1. I dzisiaj patrze a tu ban. I nici z pogrania. Jak to wyjasnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 7 Lipca 2015 #1346 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 nastapywalo = następowało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 7 Lipca 2015 #1290 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Prawdopodobnie po instalacji systemu zainstalowałeś cos co nie jest kompatybilne z sprzętem/systemem. Sugeruje sprawdzić czy nie zainstalowałeś jakiś złych sterowników czy cuś. Jesli nie będzie działać : Reset kompa Mash F8 Przywracanie ostatniego ustawienia czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 7 Lipca 2015 Autor #1141 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Do czego przyszedłeś tutaj? Nie masz co robić ? Zajmij sie swoim życiem jak nic nie wniesiesz do mojej sprawy. A nie wyśmiewasz sie z kazdego pajacyku. Consequence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 7 Lipca 2015 Autor #1142 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Juz zainstalowalem Service Packa i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 7 Lipca 2015 Autor #485 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Mało mnie obchodzi twój zacnie interesujacy nick. Popaprancu? Znasz w ogole siebie? Wróć skąd przyszedłeś. Zmadrzej. Podbuduj sie psychicznie i pogadamy. A teraz odzejdz bo za"smiec"asz ten post. Chodzi o ciebie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Lipca 2015 #486 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Skoro sprawa wyjaśniona.. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Lipca 2015 #471 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 7 Lipca 2015 #472 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Teraz to mi pokazałeś, sądząc po tym co piszesz do zmądrzenia Ciebie bardziej bym zakwalifikował, tyle że wśród idiotów odpadłbyś w przedbiegach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi