zEneK. Napisano 7 Lipca 2015 #1423 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Cześć. Po ostatniej spinie z Malu , postanowiłem odejść od SIeci na dłuższy okres czasu. A więc przywitałem się już raz kiedyś , a więc teraz przywitam się raz 2 . Mam na imię Piotrek, 16 lat. Mam dziewczynę Magdę. Mieszkam w Warszawie. Interesuję się Mechaniką, Informatyką , Dziewczynami. Na co dzień gram w cs'a, spędzam mile czas z Moją dziewczyną oraz jeżdżę na BMX'ie. Lubie Grać w cs'a na serwerach typu DD2, Cod, Jail, DM . Po moim odejściu z Mh, dużo się zmieniłem , uświadomiłem sobie jakie błędy popełniłem za co przepraszam . Teraz myślę iż z każdym będę się świetnie dogadywał . Przez moją nieobecność na MH prowadziłem 2 serwery cs 1.6 min, Cod Mod 801 oraz JailBreak. Serwery świetnie presperowały, lecz nie miałem czasu na ich prowadzenie i je sprzedałem za niewielką cene. Teraz edytuję szablony Mybb na "zamówienie" z czego mam parę groszy . Po ostatniej spinie byłem ostatnio z jakies 3-4 msc temu , lukałem co się dzieje i grywałem sobie na serwerach . Pewnie większość się ciekawi czemu była taka spina z Malu , Malu chciał tylko mówić tylko Administracji a ja powiem każdemu . A więc pewnego dnia 31 października 2014 roku o godzinie 11:36 wbiłem na Ts'a, aby porozmawiać z Malu , mniejsza . Po siedziałem sobie z 30 min z Malu na kanale i później poszedłem do Poczekalni. Zobaczyłem, iż Malu jest na kanale u siebie więc ja postanowiłem się "włamać" na nick Numerka ( Przepraszam ) ponieważ chciałem zobaczyć czy mogę dać komuś rangę, ale mniejsza. Po chwili Malu zobaczył ze wszedł NumerOne i chyba zaczął pisać ( nie pamiętam dokładnie ), a więc ja postanowiłem uciec na swój stały nick zEneK , Malu od razu pomyślał ze to mogłem być ja , ponieważ tylko ja byłem na Poczekalni. Malu przeniósł mnie na swój kanał i pytał się kto wszedł na nick Numbera, ja powiedziałem ze nie wiem ( kłamałem ), Malu do mnie mówił ze może sprawdzić po logach kto wszedł , ale ja chciałem uniknąć takiego "śledztwa", więc postanowiłem się po paru minutach przyznać, oraz , Sorry za popełniony przeze mnie czyn . Gdy Malu napisał ten temat KLIK , postanowiłem odejść od Sieci MH. Na tym kończy się cała historia . Myślę , iż nasza praca będzie okwita i bez spin Strzałka @zEneK. P.S: A co do warnów za te wyzwiska to odrobię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Lipca 2015 #1439 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 WELL COME BACK Jednak MG jest jak bumerang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Lipca 2015 #1414 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Yoł. Graty podszywania się pod administrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 7 Lipca 2015 #1411 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witać,Powitać,Zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Lipca 2015 #1366 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Siema siema, urzekła mnie Twoja historia Co do rang to jestem w stanie ulec, będziesz się starał więc nie będę mógł zabronić adminowania małemu pracusiowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 7 Lipca 2015 #1269 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 yyyyy heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1260 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 + za odwagę Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Lipca 2015 #1190 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jak dla mnie kłamiesz z wiekiem, http://scr.hu/6788/2m2fx Tu piszesz 16, w profilu ustawiłeś, że masz 6 maja urodziny 1999 roku, a 15 listopada 2014 roku pisałeś, że masz 14, wehikuł czasu? A może to illuminati. Pozdrawiam, RELOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi