BuKa Napisano 6 Lipca 2015 #97057 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Nick - ::Bu[K]a:: Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem):Posiadałem już admina na innych serwerowniach i było bez zastrzeżeń. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ spełniam wymagania,poprawiłem swoją aktywność na serwerze,i dobrze sprawuję się w roli admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie w tygodniu zdarza się od 2-4h a w weekendy 3-5 Kontakt:Steam,PW Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%3A%3ABu%5BK%5Da%3A%3A/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 6 Lipca 2015 #82395 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Wiek jest, doświadczenie jest, godziny są. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 6 Lipca 2015 #2032 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Na + - wiek - godziny - często widuję go na serwerze - zgłasza na "u @" Na - - bardzo mało aktywny na mikro Ale moim zdaniem lepiej nie mówić nic, niż mówić bezsensu Jestem na tak, dałbym szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 6 Lipca 2015 #1899 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jestem na Tak powody koledzy wyżej podali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 6 Lipca 2015 #1902 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 W sumie to będę na tak coraz częściej widuje Cię na serverze, lecz mało rozmawiasz czy nawet piszesz. Może dasz się w końcu poznać bo pomimo legend na serverze to nie gryziemy -godziny -wiek -staż w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluzjonista15 Napisano 7 Lipca 2015 #1452 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Na nie. Powód? ledwo dwa tygodnie pisał o admina. Powinien pograć z miesiąc lub dwa, i wtedy napisać podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2015 #1462 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Buka to spoko ziomek i bylby dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Lipca 2015 #1333 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jestem na tak. -widuję go coraz częściej -godziny są -wiek jest jednak po raz 3 proszę , o zwiększenie kontaktu z adminami jak i z graczami bo to jest bardzo istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BzYq1 Napisano 8 Lipca 2015 #269 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jestem na tak, spełnia warunki, a poza tym wbrew pozorą jest nas trochę mało. Abstrachując od podania, możnaby zrobić przegląd aktywności na serwerze wszystkich adminów, bo myślę, że niektórzy tygodniową normę siedmiu godzin nie wyrabiają w miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 8 Lipca 2015 #206 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 6 tak, 1 nie. Też zacząłem Cię widywać na serwerze, więc myślę, że damy Ci szansę. Acc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 8 Lipca 2015 #204 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi