Kristo Napisano 6 Lipca 2015 #2158 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Data i godzina: 06.07.2015 | 16:30 Nick admina/gracza, który zawinił: 0mI Dowody: http://www15.zippyshare.com/v/MMuQM4F7/file.html Świadkowie: Gracze grający w drużynie TT. Uzasadnienie: Admin dał mi bana z powodem "źle sg", a przecież ja żadnego SG nie stawiałem, dałem screeny z konsoli a tam nie widać żebym wzywał SG przez /ks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Lipca 2015 #2136 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Admin proszony do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 6 Lipca 2015 #2135 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 po co skarga wystarczy odwolanie ale ok poprostu nie ten guzik wcisnelem i weszlo na ciebie bn sorka moja wina dac mu ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lipca 2015 #2067 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi