infinite. Napisano 5 Lipca 2015 #35697 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witam was wszystkich , robię ten temat dlatego ponieważ na serwerze jest klasa Ninja , moim zdaniem jest ona za mocna bo jak 10 typow takimi gra to się grać niestety nie da , więc ja mam taki pomysł aby zrobić tak że knife 1/2 , oraz coś zrobić żeby było ją widać Tyle odemnie , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 5 Lipca 2015 #35644 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Temat ninji był poruszany chyba tysiące razy i raczej nic zmienione nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 5 Lipca 2015 #35390 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nigdy nie przejdzie. Zbyt dużo kasy z niej jest aby ją zmieniali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2015 #35391 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Ta klasa była osłabiana, poprawiana i wydaję mi się, że nie jest wcale wyzwaniem zabicie jej. Co prawda jest to czasem irytujące jak gra tym 5 lub więcej osób na serwerze, lecz wątpię żeby coś się zmieniło w stosunku do tej klasy. @@ EDIT Tak jak kolega napisał Temat ninji był poruszany chyba tysiące razy i raczej nic zmienione nie zostanie /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2015 #2590 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327454 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi