vixo Napisano 5 Lipca 2015 #2861 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nick: vixo Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już kilka razy adminem, oraz posiadałem swój własny serwer cs Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,8/10 by Browser Shop">STAŻ w CS-sie: 4 lata Steam/ NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlatego, że jestem, ogarniętym i miłym chłopakiem, który potrafić, odróżnić czitera od gracza czitującego. Jest to nowy serwer i potrzebuje adminów, tym bardziej, że się gra na serwerze, a admina wciąż brak, a graczy czitujących, bardzo dużo. Ludzie odchodzą przez to, że niema admina i ludzie grają na czitach chce pomóc. Tak wiem, niemam jeszcze tych 7 godzin ale postaram się je nabić, składam podanie, po prostu się grać, nie da. Gra jest nie przyjemna, i ludzie się wyzywają z powodu cziterów. Aktywność Na Forum także poprawie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kilka godz, szczerze zależy od dnia. Kontakt: Steam - Vixo // ZAGRAM Link Do Gt: http://www.gametracker.com/player/vixo/46.29.21.219:27181/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2015 #3023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 nie spełniasz wymagań te podanie to żart jakiś na wgl. nie można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vixo Napisano 5 Lipca 2015 Autor #3022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Prosze o usuniecie podania dlatego, że miało być na coda, lecz komputer ma ścinki i nie ten dział serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vixo Napisano 5 Lipca 2015 Autor #3026 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Prosze o usuniecie podania dlatego, że miało być na coda, leczKOMPUTER ma ścinki i nie ten dział serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2015 #3027 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi