Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3380 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Siemka! Jestem zainteresowany kupnem konta steam, z grą CS 1.6, mogę zapłacić sms'em! Jeśli ktoś ma na sprzedaż, ceny pisać w komentarzu Mam nadzieję że znajdę dobra ofertę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2015 #3391 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 W komentarz raczej nikt się nie zgłosi. Radzę zostawić kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3344 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Mogę ci sprzedać konto steam z grą CS 1.6 ale także z grą CS:GO. Cena do uzgodnienia. Więcej informacji uzyskasz ode mnie pod numerem gg: 53157682 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lipca 2015 #3345 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Kolega wyżej podał Ci gg, napisz do niego jeżeli oferta Cię interesuję, jeżeli będą inni chętni sprzedaży konta steam z cs 1.6 proszę pisać na PW do autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lipca 2015 #3346 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi