Rage Napisano 20 Marca 2016 #414229 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam, Od jakiegoś czasu zajmuje się robieniem fragmovie z CS:GO. Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego filmu gdzie znajdziecie najlepsze zagrania profesjonalnych graczy. Chętnie wysłucham waszych opinii co do mojego FM Jak się spodoba będzie więcej. Pozdro [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanchez'' Napisano 20 Marca 2016 #414271 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Siemano, naprawdę dobra robota! Przyjemnie się ogląda, zmontowane perfecto, muzyka dobrze dobrana, pasuje do stylu w jakim zrobiony jest filmik. To jak kamera lata w środku akcji jest naprawdę świetne . Jedyna mała uwaga to to że troszkę krótki filmik ale do wykonania i stylu nie da się przyczepić. Propsik ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Marca 2016 #408018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczony. Może nie jest to jeszcze idealne, ale pracuj dalej, a efekt będzie za każdym razem co raz lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rage Napisano 21 Marca 2016 Autor #414458 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dzięki Panowie! Cały czas staram się coś poprawiać. Zobaczcie na mój kanał mam 8 filmów i fajnie widać postępy szczególnie między pierwszym filmem a tym ostatnim Cały czas staram się coś poprawić. Bardzo pomagają mi wasze opinie Wiem że trochę krótki ale nie mam aż tak dużo czasu a samo nagranie i zmontowanie tego filmu zajęło mi kilka godzin Następnym razem postaram się o jedną akcje więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi