Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #3834 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 a wiec tak po: 1. mapa aztec wchodzi cziter raz drugi itd. same glowy, zgloszenia na u@ raz drugi itd, zero reakcji, aż tu nagle ban "czitowanie" - dla gracza który nie był zglaszany a w dodatku był czysty. Wkońcu gdy zglaszany gracz byl w przeciwnym teamie i zabil admina dostal bana. 2. zmienila się mapa na weestwood gracz zostal zgloszony do sprawdzenia raz drugi trzeci czwarty itd. zero reakcji po kilku minutach admin zapewnia, ze czysty - Admin ma obowiazek sprawdzic gracza zglaszanego na u@. 3. na mapie ktora jest podana powyzej gracz obrazil gracza "dzieciaku" zostalo to zgloszone a admin zero reakcji 4. gracz mial ping blisko 1000 zostal zgloszony na u@ kilka razy - zero reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #3835 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Czy mógł bym prosić demko z owym cziterem? Oczywiście czekamy na wypowiedź admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 4 Lipca 2015 #3814 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Karol - co do bana mojego za czitowanie - admin przeprosil a co wazniejsze natychmiastowo naprawil swoj blad. Sam wiem po sobie ze przy banowaniu przez menu mozna sie pomylic jezeli dojdzie/odejdzie gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 4 Lipca 2015 #3815 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Śmieszny jesteś... Po pierwsze od razu po otrzymaniu zgłoszenia wlazłem na specta żeby sprawdzić podejrzanego gracza. Pomyliłem się i zbanowałem gracza nie tego co potrzeba (od razu dałem mu ub). Link do tematu --->http://multi-head.pl/topic/66597-brawo-dla-admina/ Po drugie gracz który został posądzony o czitowanie od razu wyłapał perma, dla pewności mam któtkie demko ----> http://speedy.sh/WFrbP/zielonyhacker.zip Po trzecie jak dla ciebie słowo "dzieciaku" to obraza to słabe miałeś dzieciństwo. Każdy z nas tu obecnych jest lub był dzieckiem. Po czwarte nie będę banował ludzi którym od czasu do czasu skacze ping z 30 do 200. No bez przesady. Po piąte, dwa razy sprawdzałem gracza którego zgłosiłeś na u@ i dwa razy odpisałem ci że jest czysty, a ty dalej swoje. Ciągły płacz że nic nie robię. ps. za bardzo przejmujesz się tą grą, wszystko cię wkurza i wymagasz od wszystkich adminów żeby stawali na głowie bo ty masz taką zachciankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2015 #3766 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 @karol m byłeś adminem i powinieneś znać dobrze zasady. Pisząc skargę musisz uzupełnić wzór, posiadać dowody na to. Takie wywody jak Twoje w tym przypadku nie będą brane pod uwagę, więc daję Ci 24 h (od momentu zgłoszenia skargi) na uzupełnienie wzoru i dodania dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 4 Lipca 2015 #3613 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 karol m, "dzieciaku" jako obraza w twooim mniemaniu, no to pozdrawiam. Admin został Ci odebrany co nie oznacza że masz teraz szukać winnych wokół siebie, neutron adminuje w mojej opinii bardzo dobrze, mi jak piszą że jest cheat muszę oczywiscie wyjsc na specta i nakręcić demko co tak krótko nie trwa. Co do pingu to najczęściej ktoś ma go przez 2-3 sekundy i nagle się uspokaja, dlatego admin nie jest w stanie zauważyć tego odrazu, potrzebny dłuższy okres czasu. @EvO W moim przypadku ziomek też wzoru nie miał, trzeba było szukać o której godzinie tego bana dostał żeby znaleźć w HLTV (y) Oczywiście nic nie musiał poprawiać, pozdro fair. Nie pierwsza taka sytuacja, w przypadku niektórych od razu możecie obronić zaś zamiast zapytać gdzie dokładnie był na texturach co by wyjaśniło natychmiastowo sprawę (oczywiście wzoru nie ma...) to odrazu Admin musi informować każdą nie znającą regulaminu i zasad Txt osobę. patola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2015 #3635 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Patola powiadasz? Zauważ, że w Twoim przypadku to było odwołanie od bana - czyli dowód przedstawia osoba banująca. Ponadto wszystkie dane mieliśmy z wycinka z konsoli. Nie rozumiem Twojego oburzenia? Usilnie próbujesz udowodnić, że wina nie leży po Twojej stronie, jednak to zaniedbałeś, więc ostrzeżenie Ci się należy. Dobra koniec spamu czekamy na dowody od karol m, jeżeli takowych nie przedstawi skarga wyląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2015 #3293 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 czas minął brak dowodów w sprawie . zamykam i jak Evo napisał przenosze do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2015 #3294 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi