think! Napisano 3 Lipca 2015 #4117 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Przepraszam za zawracanie głowy, jednak odpowiedź członka Unban Team z tego teamtu ( http://multi-head.pl/topic/66524-physic/ ) wydaje mi się dziwna. Po pierwsze: gość ma to samo IP, ten sam STEAM_ID i ten sam NICK. Zatem, jak to nie jest to ta sama osoba, która stale jest banowana i stale gra na aktywnym na waszych serwerach? ???? ------ Nick cheat`era: Physic Godzina, data zdarzenia: wczoraj, okolo 23:30 Mapa: na eldorado zgłaszałem, ze gracz gra na aktywnym STEAM_ID/IP cheat`era: 'Physic' (CT) -- 88.156.182.61:27021 [sTEAM_2:0:412070215] Uzasadnienie: chciałbym się odnieść do tego tematu (http://multi-head.pl...522-physic-ssy/ ) Koleś wstawił SSy i dostał UB, podczas gdy wielokrotnie już był banowany w tym kilkakrotnie za granie na aktywnym banie, a z tego co wiem za to jest Perm. W tym nadal jeden ban jest aktywny. Wystarczy sprawdzić w amx bans, nick i steam_id się zgadzają, to ta sama osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Lipca 2015 #3995 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 nie widać żę grał na aktywnym banie masz dowód że grał ? przedstaw dowody wtedy odnoś się w amxbans nie widać aktywnego bana aby nadal miał czyste ip Jeżeli uważasz że gracz czitował wchodził na aktywnym banie pokaż dowód . Bez dowodu wgl. zgłoszenie czitera nie ma sensu . pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 3 Lipca 2015 Autor #3838 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 OK, można zamknąć. Wrócę do tej kwestii za jakiś czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Lipca 2015 #3839 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi