Keep calm and Follow me Napisano 3 Lipca 2015 #4114 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: ~NaaFarcie~ Godzina, data zdarzenia:przed chwila Mapa:de_aztec STEAM_ID / IP: podany nizej Uzasadnienie: Gram sobie normalnie a tu taka sytuacja. Prosze o odbanowanie oraz demko chetnie zobacze co sie nie spodobalo admiowi [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ~NaaFarcie~ [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42475210 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.92.171.149 ' [AMXBans] =============================================== Z Fartem Panie Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 3 Lipca 2015 #4115 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Już ciebie odbanowałem, mój błąd przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Lipca 2015 Autor #4116 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ok gitara a juz myslalem ze mam jakies dobre akcje xDDD Nic sie nie stalo, zdaza sie najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #9964 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi