Skocz do zawartości

[RFP] Lady

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Staż na forum: Czas: 1 dzień 18 godzin 49 minut 48 sekund

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Kiedyś maiałam tutaj admina na 500k bardzo fajnie wspominam tą przeszłość na Multi-Head.pl

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Czas jaki poświęcam na FanPage jest bardzo rózny czasami 1-2h, a dochodzi do 3h.

Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Chciałabym redagować na forum dział konkursy, ponieważ lubię różnę rywalizacje itp. to Mnie kręci po prostu.

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Na FanPage'a bym wprowadziła moją miłą osobowość. Jak już wspomniałam o konkursach bym wstawiała rożne konkursy, które się odbędą, wyniki itp. Mam nadzieję, że Mi zaufacie i będę zmieniała FanPge'a na lepsze.

Pozdrawiam Lady

Niestety ja jestem na NIE.

Widziałem, że niekiedy masz problemy z pisownią. Nie dość, że robiłaś błędy ortograficzne i stylistyczne.

Musisz się postarać i poprawić ten element, bo fp to jest tez wizytówka sieci.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 5 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...