Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #4912 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Wiek: 22 lata Staż na forum: Czas: 1 dzień 18 godzin 49 minut 48 sekund Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Kiedyś maiałam tutaj admina na 500k bardzo fajnie wspominam tą przeszłość na Multi-Head.pl Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Czas jaki poświęcam na FanPage jest bardzo rózny czasami 1-2h, a dochodzi do 3h. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Chciałabym redagować na forum dział konkursy, ponieważ lubię różnę rywalizacje itp. to Mnie kręci po prostu. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Na FanPage'a bym wprowadziła moją miłą osobowość. Jak już wspomniałam o konkursach bym wstawiała rożne konkursy, które się odbędą, wyniki itp. Mam nadzieję, że Mi zaufacie i będę zmieniała FanPge'a na lepsze. Pozdrawiam Lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #4917 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jestem na TAK + Przyda się dodatkowa pomoc przy FP + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 3 Lipca 2015 #4527 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Kobieta w tej roli - coś nowego. Nie mam powodów, by być na nie, a zarazem na tak, aczkolwiek jestem skłonny być na tak, może poprawisz obecną sytuacją FP, bo jest słabo. Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 3 Lipca 2015 #4971 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Kobieta na FP fajna sprawa, kobieca ręka na pewno wprowadziłaby coś nowego. Jestem skłonny dać Ci TAK, aczkolwiek twoja składnia kuleje. Poczekajmy na wypowiedzi innych i kolegów z FP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lipca 2015 Premium #4972 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Nie wiem nie wiem Cienko z h na forum ///// Ale dziewczyna może się sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Lipca 2015 #4083 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Niestety ja jestem na NIE. Widziałem, że niekiedy masz problemy z pisownią. Nie dość, że robiłaś błędy ortograficzne i stylistyczne. Musisz się postarać i poprawić ten element, bo fp to jest tez wizytówka sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3755 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Zapraszam na pogawędkę na TS3, mam małe wątpliwości...http://scr.hu/2zv8/ooar6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3652 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lipca 2015 #3619 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Padniecie................................................................................................. http://scr.hu/2zv8/2wy4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Lipca 2015 #3620 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Ja jednak jestem ZA. Pani z k*taskiem to coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Lipca 2015 #3621 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Lipca 2015 #3623 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Padniecie? Po wpisaniu w facebook.. [email protected] poznajecie panią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361771 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi