Skocz do zawartości

[RFP] Lady

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Staż na forum: Czas: 1 dzień 18 godzin 49 minut 48 sekund

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Kiedyś maiałam tutaj admina na 500k bardzo fajnie wspominam tą przeszłość na Multi-Head.pl

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Czas jaki poświęcam na FanPage jest bardzo rózny czasami 1-2h, a dochodzi do 3h.

Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Chciałabym redagować na forum dział konkursy, ponieważ lubię różnę rywalizacje itp. to Mnie kręci po prostu.

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Na FanPage'a bym wprowadziła moją miłą osobowość. Jak już wspomniałam o konkursach bym wstawiała rożne konkursy, które się odbędą, wyniki itp. Mam nadzieję, że Mi zaufacie i będę zmieniała FanPge'a na lepsze.

Pozdrawiam Lady

Napisano

Kobieta na FP fajna sprawa, kobieca ręka na pewno wprowadziłaby coś nowego. Jestem skłonny dać Ci TAK, aczkolwiek twoja składnia kuleje. Poczekajmy na wypowiedzi innych i kolegów z FP.

Napisano

Niestety ja jestem na NIE.

Widziałem, że niekiedy masz problemy z pisownią. Nie dość, że robiłaś błędy ortograficzne i stylistyczne.

Musisz się postarać i poprawić ten element, bo fp to jest tez wizytówka sieci.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 5 months later...
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...