Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #4292 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dostałem bana na cod modzie 45k lvl za "cmd" a nie używałem komend jedyne co zrobiłem to ściągnąłem cs'a jakiś tydzień temu bo mi się cs go znudził i postanowiłem że czas wrócić do starych czasów i do cod modów więc znalazłem waszego cod moda i zacząłem grać. Gram około 3 dni i jedyne co zmieniałem to prędkość myszki i klawisze pod swoje a dostałem perma za cmd a nie wpisywałem żadnych komend Możesz to załatwić bo to dla mnie nie problem znaleśc inny serwer no ale chcialbym grać na tym. Prosiłbym też o jakieś przytoczenie tych komend i przy okazji komend które to zmieniaja bo nie chce wyłapywac banów za coś czego nie zrobiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Lipca 2015 #4276 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Duble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Lipca 2015 #4227 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi