Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #4393 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 gralem sobie normalnie ma mapce de_dust2002 gdy nadle wylaczyl mi sie cs gdy go wlaczylem zamiast nick bylo wpisane Cheater Destroyed wiem odinstalowalem i zainstalowalem csa . Wpisalem haslo na vipa i premki wchodze na serwer i pisze mi ze you have ban co mam zrobic ????? I czemu mi tak pisze???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Lipca 2015 #4359 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Problem załatwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Lipca 2015 #4360 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi