Gość Guest Napisano 3 Lipca 2015 #144 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 witam. 29 czerwca pisałem odwołanie od niesłusznie nałożonego bana. Jako poradę, dostalem zmianę swojego ip. Jednak umowa jaka wiąże mnie z operatorem internetu wyklucza zmianę mojego IP, oraz nie mam możliwości zresetowania routera, aby samemu zmienić IP. Mojego pytanie brzmi : czy jest możliwość aby tego bana tak po prostu zdjąć ? Nick kuim Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Wstaw ssy na Multi-Head.pl Wykonano 27.06.2015 - 18:08:58 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez VaS SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Multi-Head.pl [ COD MOD 150 ][NOWOSC][MISJE][ R.E.S.E.T ] (cs_office) i czy admin VaS może spać spokojnie ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Lipca 2015 #4566 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Tego bana " nie możemy zdjąć tak po prostu " jeżeli nie wstawiłeś na czas to jedyną szansą na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Lipca 2015 #4713 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi