Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Skarga na a to peszek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Madawic_Oui_Cheater

SteamID STEAM_0:0:28168136 

Adres IP Ukryty

Typ Bana SteamID

Powód Bana IDZ POSKARZ SIE GĂRU.

Wykonano 03.07.2015 - 01:15:15 Wygasa 03 07 2015 - 01:45:15 (27 Minut(y) pozostało)

Zbanowny przez A to peszek ? :) (A to peszek) Zbanowany na Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ] ^ 1shot1kill.pl (de_dust2) 

Nadużywanie admina bez powodu ban nic nie robiłem nie obrażałem nie krzyczałem normalnie rozmawiałem czy taki ktoś powinien mieć admina powód bana idz poskarz garu w tej chwili mnie obraża do tego brak kultury do innych osób myśli ze ma admina to mu wszystko wolno prawie jak policjant który nadużywa siły w tej chwili a to peszek nadużył admina a z tego co reagulamin mówi admin powinien być kulturalny a jak widać gość zachowuje się jak jakiś gówniarz kolejny dowód na chamstwo z jego strony (kazał mi przekazać ze z daunami nie umie się komunikować to napisał peszek obrażając znowu mnie 0 szacunku do ludzi )czy jakaś reakcja będzie z góry ??

Kolejny ban od peszka od razu po minięciu tego wcześniejszego bana bo napisałem ze(Forum czeka)

You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Reason: 'OBRAZANIE ADMINA'

[AMXBans] Duration: '3 hours'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:28168136'

[AMXBans] Your IP: '89.78.81.16'

Gość Guest

Domyślam się, że chciałbyś sobie pograć jeszcze dzisiaj. Admin nie zjadł najwidoczniej wymaganej dawki snickera, dlatego poczekamy jeszcze chwile i jeśli nie raczy się wypowiedzieć, za kilka minut odbanujemy.

i 0 kary będzie miał dalej będzie miał admina choć na niego nie zasługuje ??

Rozbawiłeś mnie swoją skargą. Przez pół mapy spamujesz  na U@, że pół serwera to cziterzy nie reagujesz na informacje przekazywane nie tylko przeze mnie ale również innych adminów. Na prośbę o uciszenie się i umożliwienie swobodnej gry innym graczom buntujesz się i unosisz. Nie obrażałeś do czasu kiedy nie potraktowałem Cie kickiem z informacją ochłoń i wróć. W momencie jak wróciłeś obrażałeś używając wulgarnych słów - są na to świadkowie. Prosiłem Cie o uciszenie się ale ty lekceważyłeś prośby. Po Kicku szantażowałeś mnie żałosną skargą i ubarwieniem jej jak tylko wyobraźni Ci starczyło. Prawdą jest to, że Glymp przekazał Ci informację ode mnie gdyż ja nie zamiarzałem wchodzić z tobą w tak prymitywne rozmowy.  Pierw poszła prośba, potem kick, potem ban 30 min.

Nie uważam abym nadużył w tym przypadku admina. Dodam, że nie tylko ja ale również inni gracze zwracali Ci uwagę.

Gość Guest

Rozbawiłeś mnie swoją skargą. Przez pół mapy spamujesz  na U@, że pół serwera to cziterzy nie reagujesz na informacje przekazywane nie tylko przeze mnie ale również innych adminów. Na prośbę o uciszenie się i umożliwienie swobodnej gry innym graczom buntujesz się i unosisz. Nie obrażałeś do czasu kiedy nie potraktowałem Cie kickiem z informacją ochłoń i wróć. W momencie jak wróciłeś obrażałeś używając wulgarnych słów - są na to świadkowie. Prosiłem Cie o uciszenie się ale ty lekceważyłeś prośby. Po Kicku szantażowałeś mnie żałosną skargą i ubarwieniem jej jak tylko wyobraźni Ci starczyło. Prawdą jest to, że Glymp przekazał Ci informację ode mnie gdyż ja nie zamiarzałem wchodzić z tobą w tak prymitywne rozmowy.  Pierw poszła prośba, potem kick, potem ban 30 min.

Nie uważam abym nadużył w tym przypadku admina. Dodam, że nie tylko ja ale również inni gracze zwracali Ci uwagdwa 

dwa razy napisałem jest hltv można zobaczyć aż specjalnie to znajdę żadnej prośby nie było to po pierwsze po drugie nie kickiem tylko od razu banem wulgarnych słów hltv jest zaraz znajdę i dam linka to są tylko twoje słowa po to by nie stracić admina skoro inni gracze to niech się wypowiedzą i jakich słów użyłem wszedłem na serwer po banie 30 minutowym napisałem forum czeka ban za obrażanie admina napisałem dwa razy na u nie więcej a potem sobie rozmawiałem nie używałem wulgarnych słów jedyne jakie słowo użyłem to jak dałeś bana na 30 minut za free bo uznałeś ze krzyczałem choć tego nie robiłem zresztą jest hltv można sprawdzić.

brak prośby 

brak kicka

od razu ban słuchaj jak masz zły dzień to idź spać a nie wywalasz graczy bo używam mikrofonu do normalnej rozmowy.

Gość Guest

Jeśli kilku graczy zwraca Ci uwagę - nazywasz to normalną rozmową ?

Zapraszam do obejrzenia hltv tam jest wszystko nagranie nie kłamie jacy gracze co bo mam podejrzenia do trzech ludzi to się srają ze mówię ze ma wh a może to jego kolega i go broni 

Gość Guest

Zapraszam do obejrzenia hltv tam jest wszystko nagranie nie kłamie jacy gracze co bo mam podejrzenia do trzech ludzi to się srają ze mówię ze ma wh a może to jego kolega i go broni 

tak nazywam to normalną rozmową ponieważ nie krzyczałem tylko rozmawiałem z gościem raczej starałem się wytłumaczyć o co mi chodzi bez żadnych wulgaryzmów zresztą piszesz ze użyłem wulgaryzmów w tym momencie kłamiesz bo jak bym ich użył to byś napisał konkretne słowa 

Gość Guest

Domyślam się, że chciałbyś sobie pograć jeszcze dzisiaj. Admin nie zjadł najwidoczniej wymaganej dawki snickera, dlatego poczekamy jeszcze chwile i jeśli nie raczy się wypowiedzieć, za kilka minut odbanujemy.

to ze admin nie zjadł batonika to nie znaczy ze ma się wyżywać na graczach proszę o ukaranie admina.

Nie muszę oglądać HLTV bo wiem czym spowodowane były moje działania. Forma w jakiej się wypowiadasz świadczy o tym, że sam już gubisz się w tym co mówisz. Twierdzisz, że obrazy admina nie było ? To dlaczego 3 adminów online jest innego zdania? Dlaczego gracz Empty, którego w ogóle nie znam również krytykował twoje zachowanie ? Dostałeś ostrzeżenie i prośbe o uciszenie się a, że nie umiałeś się do tego ustosunkować poleciał ban 30 minutowy. 

Liczę na to, że osoby, które były świadkami tej sytuacji bezstronnie wyrażą swoje stanowisko.

Gość Guest

Nie muszę oglądać HLTV bo wiem czym spowodowane były moje działania. Forma w jakiej się wypowiadasz świadczy o tym, że sam już gubisz się w tym co mówisz. Twierdzisz, że obrazy admina nie było ? To dlaczego 3 adminów online jest innego zdania? Dlaczego gracz Empty, którego w ogóle nie znam również krytykował twoje zachowanie ? Dostałeś ostrzeżenie i prośbe o uciszenie się a, że nie umiałeś się do tego ustosunkować poleciał ban 30 minutowy. 

Liczę na to, że osoby, które były świadkami tej sytuacji bezstronnie wyrażą swoje stanowi3 

3 adminów to niech się wypowiedzą skoro tak twierdzą zresztą raz skłamałeś ze używałem wulgarnych słów na hltv wszystko będzie słychać wiec myślę ze wystarczy zobaczyć i po problemie 

sory trzy razy skłamałeś  skłamałeś pisząc ze dostałem kicka choć go nie było tylko Ban od razu 

1 Kick 

2 ze wulgarny byłem

3 ze obrażam admina pisząc forum czeka.

piszesz ucieszenie się bo rozmawiam z kimś normalnie to w takim razie po co jest mikrofon żeby w szafie leżał zresztą jest taka opcja /mute która powoduje ze dany gracz nie słyszy tego gracza któremu przeszkadza rozmowa.

Byłem, widziałem.

Dla mnie sprawa jest prosta... jak dostajesz kicka z jakimś powodem to tak jakbyś gościa wyprosił z domu mówiąc mu, że może wrócić jak np nie będzie czuć od niego alkoholu, czy chciałby ktokolwiek by znowu ten gość wchodził mu przez okno w tym samym stanie? Ja na przykład nie. 

Powód kicka był, a  skoro nie ochłonął petent (nie, padło parę wyzwisk po kicku) to trzeba drzwi na jakiś czas zaryglować. Według mnie nie wiem czy słusznie  czy nie 30 minut ale podstawa była. 

Gość Guest

Byłem, widziałem.

Dla mnie sprawa jest prosta... jak dostajesz kicka z jakimś powodem to tak jakbyś gościa wyprosił z domu mówiąc mu, że może wrócić jak np nie będzie czuć od niego alkoholu, czy chciałby ktokolwiek by znowu ten gość wchodził mu przez okno w tym samym stanie? Ja na przykład nie. 

Powód kicka był, a  skoro nie ochłonął petent (nie, padło parę wyzwisk po kicku) to trzeba drzwi na jakiś czas zaryglować. Według mnie nie wiem czy słusznie  czy nie 30 minut ale podstawa była. 

ciebie nawet na serwie nie było Odbyt admin z wulgarnym nickiem hltv nie kłamie wystarczy obejrzeć.

Tak sie sklada, ze HLTV nie nagrywa rozmow VOICERECORD.... wiec dowodow (o ktorych wspomniales) na swoja obrone nie masz. Z ciekawosci wszedlem, zeby przeczytac co tym razem wypociles na temat sytuacji o rzekomych cziterach - jednym slowem smiech. Pewnie teraz napiszesz, ze Cie obrazilem w grze, Tak, obrazilem- napisalem do CIebie, ze jestes mierny, bo na 20 graczy 25 jest odpalonych (sarkazm(?) - celowy, wyciagam wnioski z obserwacji Twojego zachowania z innych dni). Powienienes mnie dziekowac, ze jestem wobec Ciebie szczery i nie oklamuje Cie, piszac/mowiac slow, ktorych w zyciu by mi slina na jezyk nie przyniosla. Nie ma za co. Wracajac do tematu, nie dziwie sie w/w Adminowi z prostej przyczyny, skoro uwazasz sie za znawce- zloz prosbe. Jesli admin po Twojej prosbe ocenil gre koleszki (o zgorozo - byl lepszy od Ciebie, pewnie cziter) na zwykla-czysta gre, to dlaczego nie potrafisz sie pogodzic z tym, ze ktos moze byc lepszy od Ciebie ? Troche pokory chlopie, bo po glosie mozna stwierdzic, ze nie jestes z klasy gimnazjalnej, tylko troche wyzej. 

Dobranoc. - Pozdrawiam empty.

Gość Guest

Tak sie sklada, ze HLTV nie nagrywa rozmow VOICERECORD.... wiec dowodow (o ktorych wspomniales) na swoja obrone nie masz. Z ciekawosci wszedlem, zeby przeczytac co tym razem wypociles na temat sytuacji o rzekomych cziterach - jednym slowem smiech. Pewnie teraz napiszesz, ze Cie obrazilem w grze, Tak, obrazilem- napisalem do CIebie, ze jestes mierny, bo na 20 graczy 25 jest odpalonych (sarkazm(?) - celowy, wyciagam wnioski z obserwacji Twojego zachowania z innych dni). Powienienes mnie dziekowac, ze jestem wobec Ciebie szczery i nie oklamuje Cie, piszac/mowiac slow, ktorych w zyciu slina na jezyk mi nie przyniosla. Nie ma za co. Wracajac do tematu, nie dziwie sie w/w Adminowi z prostej przyczyny, skoro uwazasz sie za znawce- zloz prosbe. Jesli admin po Twojej prosbe ocenil gre koleszki (o zgorozo - byl lepszy od Ciebie, pewnie cziter) na zwykla-czysta gre, to dlaczego nie potrafisz sie pogodzic z tym, ze ktos moze byc lepszy od Ciebie ? Troche pokory chlopie, bo po glosie mozna stwierdzic, ze nie jestes z klasy gimnazjalnej, tylko troche wyzej. 

Dobranoc. - Pozdrawiam empty.

ilu jeszcze graczy peszek zaprosi do wypowiedzenia się np Odbyt nawet na serwie nie był co.

4 kłamstwo z adminem o nicku Odbyt

co ty piszesz peszek cie zaprosił żebyś te brednie wypowiedział żeby nie stracił admina za swoje chamskie zachowanie 0 kultury od peszka regulamin mówi jasno admin powinien być kulturalny a jak widać peszek nim nie jest .

Zanim dostałeś kicka przeniosło cie z ct do tt i od razu gadałeś przez mikrofon zwróciłem ci uwagę żebyś go nie nadużywał a ty mi odpowiedziałeś do czego służy mikrofon odpowiedziałem ci że do podawania informacji gdzie kto jest po czym dostałeś kicka od peszka. Wszedłeś na serwer i od razu leciały wulgaryzmy typu że " masz się puknąć w czoło itp." po czym dostałeś bana. Moim zdaniem podstawa była do bana z resztą inni gracze tez się skarżyli na ciebie. 

Gość Guest

Zanim dostałeś kicka przeniosło cie z ct do tt i od razu gadałeś przez mikrofon zwróciłem ci uwagę żebyś go nie nadużywał a ty mi odpowiedziałeś do czego służy mikrofon odpowiedziałem ci że do podawania informacji gdzie kto jest po czym dostałeś kicka od peszka. Wszedłeś na serwer i od razu leciały wulgaryzmy typu że " masz się puknąć w czoło itp." po czym dostałeś bana. Moim zdaniem podstawa była do bana z resztą inni gracze tez się skarżyli na ciebie. 

nie dostałem kicka to po pierwsze po drugie ilu jeszcze graczy przyjdzie z serwa i opowie te brednie ?

GlyMp miło że kłamiesz dla peszka z zwróciłeś mi uwagę akurat ty admin broni admina brawo adminowa solidarność tak poleciały te słowa wyłącznie te a co w tym wulgarnego masz się puknąć w czoło itp dostałem bana potem powiedziałem te słowa.

Glymp 

Madawic: niby czemu bo chce ukarać peszka ?

GlyMp Multi-head.pl: nikogo nie bronie tylko tak bylo

Madawic: za to ze nie słusznie bana dał

Madawic: nie było tak

Madawic: bo słowa poszły jak bana dostałem

Madawic: nie przed banem

GlyMp Multi-head.pl: dobra nie chce mi sie ciebie sluchac

Madawic: bo tyle masz na ten temat

Wystarczy popatrzec na to jak "kolega" Madawic czyta ze zrozumieniem. - myslace jednostki ogarnal o co mi chodzi. ;)

Jesli chodzi o tzw "kolesiostwo" (ze niby sami koledzy zaproszeni przez "A to peszek? :)"), takie wnioski wyciagaja wszyscy, ktorzy nie maja zadnych argumentow potweirdzajacych prawdziwosc swoich wypowiedzi co jest jednoznaczne z tym, ze nie maja nic konkretnego do powiedzenia. Nie mam wiecej nic do dodania. Ban sluszny a "kolega" Madawic - niepowazny. Dobranoc. ;)

@edit: 

Madawic:

ban słuszny a konkrety jakieś ??czy przyszedłeś sobie nabić parę postów?

Ty jestes tym konkretem i sposob w jaki rozmawiasz z innymi. Na sile chcesz pokazac swoja racje, a rzecz w tym, ze od poczatku sytuacji tj. gry na serverze JEJ NIE MASZ. Ot cala zagadka slusznosci bana, ktory zostal nalozony na Twoja osobe. Jesli chodzi o posty, to wrecz przeciwnie... Uzywam ich tylko w celu dodania czegos konkretnego do tematu. - da rade to zrozumiec czy nie bardzo ?

Gość Guest

Nie muszę się ujawniać, jednak jak dostanę odgórnie prośbę o przedstawienie nicku z serwera to uczynię to.

widzisz bo nawet nie znasz nicku ponieważ cie tam nie było a z tego co mi wiadomo admin nie może zmieniać nicku.

Gość Guest

Wystarczy popatrzec na to jak "kolega" Madawic czyta ze zrozumieniem. - myslace jednostki ogarnal o co mi chodzi. ;)

Jesli chodzi o tzw "kolesiostwo" (ze niby sami koledzy zaproszeni przez "A to peszek? :)"), takie wnioski wyciagaja wszyscy, ktorzy nie maja zadnych argumentow potweirdzajacych prawdziwosc swoich wypowiedzi co jest jednoznaczne z tym, ze nie maja nic konkretnego do powiedzenia. Nie mam wiecej nic do dodania. Ban sluszny a "kolega" Madawic - niepowazny. Dobranoc. ;)

ban słuszny a konkrety jakieś ??czy przyszedłeś sobie nabić parę postów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...