Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>Skarga na a to peszek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Co raz to gorsze słowa cisną mi się na język z każdym twoim kolejnym postem. Myślisz, że ludzie nie mają co robić po nocach tylko czytać twoich użaleń i buntu wobec sprawiedliwości. Nikogo nie musiałem namawiać ani prosić aby podkładał fałszywe zeznania. Strajk był na servie kiedy napisałem na kanale y@ do adminów aby zajrzeli do tematu.  Nikt nikogo nie musiał do niczeog namawiać bo prawda jest taka, jaką od samego początku głoszę. Jestem bardzo mile zaskoczony, że empty  jakimś cudem znalazł się tutaj i dodał od siebie kila słów. 

Wracając do tematu nie zjedzonego batonika.   Jeśli owego batonika bym nie zjadł pewnie każdemu wymienionemu przez Ciebie graczowi wkleiłbym ssy z banem czego nie zrobiłem. Jako doświadczony gracz o kilkunastoletnim stażu w grze jak i wiadmo krótszym adminowaniu wychodze z założenia, że nie warto banować każdego za free na życzenie nierozgarniętego gracza, który płacze płacze i płacze, że któs go ubił.  Tym nie zjedzonym batonikiem jest właśnie twój płacz i robienie dymu bez ognia. Żebym wiedział, że tak postąpisz za obrazę admina dałbym Ci bana minimum na jeden pełen dzień abyś fizycznie odczuł ten zmarnowany czas, który każdy z czytelników musial i pewnie poświęci na czytanie twoich bzdur.

A może aby świat był sprawiedliwy skoro zostałem niesłusznie oskrażony i obrzucony ubliżjącymi mojej osobie określeniami  przez ww gracza wnioskuję o wydłużenie bana do 48 h.

Gość Guest

Co raz to gorsze słowa cisną mi się na język z każdym twoim kolejnym postem. Myślisz, że ludzie nie mają co robić po nocach tylko czytać twoich wyżaleń i buntu wobec sprawiedliwości. Nikogo nie musiałem namawiać ani prosić aby podkładał fałszywe zeznania. Strajk był na servie kiedy napisałem na kanale y@ do adminów aby zajrzeli do tematu.  Nikt nikogo nie musiał do niczeog namawiać bo prawda jest taka, jaką od samego początku głoszę. Jestem bardzo mile zaskoczony, że empty  jakimś cudem znalazł się tutaj i dodał od siebie kila słów. 

Wracając do tematu nie zjedzonego batonika.   Jeśli owego batonika bym nie zjadł pewnie każdemu wymienionemu przez Ciebie graczowi wkleiłbym ssy z banem czego nie zrobiłem. Jako doświadczony gracz o kilkunastoletnim stażu w grze jak i wiadmo krótszym adminowaniu wychodze z założenia, że nie warto banować każdego za free na życzenie nierozgarniętego gracza, który płacze płacze i płacze, że któs go ubił.  Tym nie zjedzonym batonikiem jest właśnie twój płacz i robienie dymu bez ognia. Żebym wiedział, że tak postąpisz za obrazę admina dałbym Ci bana minimum na jeden pełen dzień abyś fizycznie odczuł ten zmarnowany czas, który każdy z czytelników musial i pewnie poświęci na czytanie twoich bzdur.

a ban za obrażanie po napisaniu forum czeka i tyle i ban 3h i dlaczego Glymp kłamie ze użyłem słów tych słów przed banem skoro użyłem ich jak wyświetliło mi się ze dostałem bana 30 minut za darmo  które są w poście gdzieś tam na wcześniejszej stronie 0 wulgaryzmu 

i twój tekst nikt nikogo nie zmuszą a Glymp dlaczego kłamie w twojej obronie ??

rozmowa z Glymp na steam Glymp 

Madawic: niby czemu bo chce ukarać peszka ?

GlyMp Multi-head.pl: nikogo nie bronie tylko tak bylo

Madawic: za to ze nie słusznie bana dał

Madawic: nie było tak

Madawic: bo słowa poszły jak bana dostałem

Madawic: nie przed banem

GlyMp Multi-head.pl: dobra nie chce mi sie ciebie sluchac

Madawic: bo tyle masz na ten temat

Jeszcze raz proszę o ukaranie Admina który zwołuje innych adminów po to by kłamali w jego obronie Nadużył admina typu powód bana obrażanie admina po tym jak napisałem na czacie forum czeka tak samo ten ban na 30 minut skończył się wszedłem dostałem obrażanie admina na 3 h i wciska kit ze niby go obraziłem słowami forum czeka Kara dla peszka jak najbardziej się należy admin nie jest kompetentny do tego kłamie szuka jeleni którzy go obronią brak kultury u peszka powody o tym świadczą i o tym jak się wypowiada oraz sam kłamie tyle na ten temat . Proszę o zdegradowanie Admina o nicku a to peszek ponieważ nadużywa admina dziękuje tyle na ten temat.

Arogancki, obraźliwy i bystry jak woda w []p.  Stary co raz bardziej się pograżasz. Pozwolicie, że ja wykrusze się z tej dennej rozmowy. To co chciałem powiedzieć - powiedziałem. Dodowy przedstawione, świadokowie - potwierdzili. Czuję, że z kążdym kolejnym czytanym postem emocje mogą wziąć górę i użyje słów, których później będę żałował a taki gagatek jak wyżej będzie miał w końcu jakiś słuszny argument w obronie swojej tezy.

Jak dla mnie temat do zamknięcia.

PONAWIAM PROŚBĘ O WYDŁUŻENIE BANA DO 48 GODZIN.

Amen. 

- czas zamknac za soba drzwi. ;)

Do zobaczenia moi drodzy. 

A autorowi tematu polecam zachowanie choc odrobine pokory. Tak by kazdemu zylo sie lepiej. :)

@post nabity, misja zakonczona.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...