Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5391 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzien dobry moj nick BIBEK tak cod mod 200 lvl ban za to ze kolege z klasy bronilem gracz ten nazywa sie Goemit lowca kotow posiada 5 klasy premium + vip gdy zabojca a potem zmieni klase ma buga hp i to nie z jego winy a admin morea 7 czy jakos nwm nie intersuje mnie dal mu bana na 30 min zamiast usunac tego buga ja napisalem ze to nie jego wina ze tak mu jest i dal mi bana i na ile mi dal na 3 h za co ? za to ze bronilem kolegi a na sewer wszedlem wszedlem 2 min przed cala akcją i dostałem ostygnij i jak ja mam sie czuć kupuje klase premium i dostaje jakies bany od kozaka a potem jeszcze smial sie z gormita razem z thinkiem sluchaj to jest do cb jak to przeczytasz ja sie cb nie boje możesz mnie banowac w opur procz fila na tym serwie nie ma normalnego uczciwego admna ktory jest sprawiedliwy a ty moze i jestes wysoko postawiony ale sie cb nie boje i jak taki kozak byles to odpisz . Prosze o rozpatrzenie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2015 #5368 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dostosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5218 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 tak bylo ja tego nie robie specjalnie to nie moja wina ze to sie buguje .Zamiast dawac mi bany lepiej to naprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5160 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 tak to jest jak się daje takim młodym łebkom adma zgadzam się z bibkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 2 Lipca 2015 #5156 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Bibek, dostałeś bana za to ==> http://www54.zippyshare.com/v/64ftTJDY/file.html A ty gromit dostałeś bana za bugowanie klasy! Grasz zabójcą i przechodzisz na stalkera, a hp ci sie cały czas regeneruje. Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5158 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ban słuszny, wzoru brak, nie ma co dłużej trzymać tematu. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5159 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi