Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5391 Napisano 2 Lipca 2015 Dzien dobry moj nick BIBEK tak cod mod 200 lvl ban za to ze kolege z klasy bronilem gracz ten nazywa sie Goemit lowca kotow posiada 5 klasy premium + vip gdy zabojca a potem zmieni klase ma buga hp i to nie z jego winy a admin morea 7 czy jakos nwm nie intersuje mnie dal mu bana na 30 min zamiast usunac tego buga ja napisalem ze to nie jego wina ze tak mu jest i dal mi bana i na ile mi dal na 3 h za co ? za to ze bronilem kolegi a na sewer wszedlem wszedlem 2 min przed cala akcją i dostałem ostygnij i jak ja mam sie czuć kupuje klase premium i dostaje jakies bany od kozaka a potem jeszcze smial sie z gormita razem z thinkiem sluchaj to jest do cb jak to przeczytasz ja sie cb nie boje możesz mnie banowac w opur procz fila na tym serwie nie ma normalnego uczciwego admna ktory jest sprawiedliwy a ty moze i jestes wysoko postawiony ale sie cb nie boje i jak taki kozak byles to odpisz . Prosze o rozpatrzenie tej sprawy
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5218 Napisano 2 Lipca 2015 tak bylo ja tego nie robie specjalnie to nie moja wina ze to sie buguje .Zamiast dawac mi bany lepiej to naprawcie
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5160 Napisano 2 Lipca 2015 tak to jest jak się daje takim młodym łebkom adma zgadzam się z bibkiem.
adonai Napisano 2 Lipca 2015 #5156 Napisano 2 Lipca 2015 Bibek, dostałeś bana za to ==> http://www54.zippyshare.com/v/64ftTJDY/file.html A ty gromit dostałeś bana za bugowanie klasy! Grasz zabójcą i przechodzisz na stalkera, a hp ci sie cały czas regeneruje. Tyle ode mnie
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5158 Napisano 2 Lipca 2015 Ban słuszny, wzoru brak, nie ma co dłużej trzymać tematu. Zamykam
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5159 Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
2 Lip
7
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Strajk 1 post
adonai 1 post