BadBoy Napisano 2 Lipca 2015 #5402 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nick: BadBoy[THC] Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem na Multi-Head FFa przez długi czas Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: 3586 STEAM_0:0:52056063 Dlaczego Ty: Myślę, że spisywałem się tutaj dobrze jako admin i byłem lubiany przez graczy .... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, od wolnego czasu, ale te 2-3 godziny raczej codziennie znajdę Kontakt: STEAM : BadBoy Multi-Head Gaming lub forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BadBoy%5BTHC%5D/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 2 Lipca 2015 #5390 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Masz oczywiście moje poparcie, dobry herbatnik z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 3 Lipca 2015 #2313 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Popraw aktywność, bo grając 3 dni i pisząc podanie, to za dużo nie zwojujesz. Napisz za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 3 Lipca 2015 #2314 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi