SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 2 Lipca 2015 #5332 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1022058926' [AMXBans] Twoje IP: '88.156.134.14' [AMXBans] ======================================== ZWRÓCIŁEM UWAGĘ ADMINISTRATOROWI SERWERA COD MOD 200 LVL "Bad ek`~~ VEGETA" ŻEBY ZACZĄŁ WYKONYWAĆ CELE MAPKI, PO CZYM DOSTAŁEM ODPOWIEDŹ "ZAMKNIESZ BUZIE?" ODPISAŁEM MU "ADMINISTRATOR ZA DYCHĘ" (TO BYŁO OKOŁO 10 MINUT DO KOŃCA MAPKI) GRAM DALEJ, NIC JUŻ NIE PISAŁEM NA SAY, PONIEWAŻ MNIE WKUR***.... GITARA, 10 MINUT MINĘŁO, NEXT MAP I TU NAGLE DOSTAJE BANA ZA KULTURĘ. CO W MOJEJ WYPOWIEDZI BYŁO "NIEKULTURALNE" ?? NIE CHODZI O JAKIEŚ 30 MINUT BANA, BO PRZEZ TEN CZAS MOGĘ IŚĆ ZROBIĆ ROZGRZEWKĘ DO TRENINGU, LECZ O TO, KOMU POWIERZACIE ADMINISTRATORA. POZDROWIENIA DO WIĘZIENIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5302 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Przestań krzyczeć. Wtedy rozpatrzymy twoją skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5303 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5287 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1022058926' [AMXBans] Twoje IP: '88.156.134.14' [AMXBans] ======================================== zwróciłem uwagę administratorowi serwera cod mod 200 lvl "bad ek`~~ vegeta" żeby zaczął wykonywać cele mapki, po czym dostałem odpowiedź "zamkniesz buzie?" odpisałem mu "administrator za dychę" (to było około 10 minut do końca mapki) gram dalej, nic już nie pisałem na say, ponieważ mnie wkur***.... gitara, 10 minut minęło, next map i tu nagle dostaje bana za kulturę. co w mojej wypowiedzi było "niekulturalne" ?? nie chodzi o jakieś 30 minut bana, bo przez ten czas mogę iść zrobić rozgrzewkę do treningu, lecz o to, komu powierzacie administratora. pozdrowienia do więzienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Lipca 2015 #5610 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Drogi użytkowniku. Nie jesteś od wydawania poleceń, ostrzegam. Jeszcze raz zobaczę Twój płacz to dostaniesz na dłużej. Jesteś chyba dużym chłopcem, a nie potrafisz dobrze rozpisać skargi. I nie krzycz, otrzymasz w najbliższym czasie nagrodę za kolejne przewinienie. Nie mogłem zrobić "celi" bo miałem EMP = brak radaru. Coś jeszcze? Brak kultury na serwerze/nie umiesz się zachować w stosunku do admina. Złóż podanie na admina i wtedy wydawaj polecenia. I zapłać te 10 zł za admina , a o steamie nie wspomnę :-) @down Oki. Zostanę Maciejem Wróżbitą i zgadnę gdzie leży paka na EMP :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5563 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Kolego, admin to osoba uczciwa, która zna zasady gry. Jeżeli widzę, że ich nie wykonujesz, to oczywista rzecz, że Ci zwrócę uwagę. Myślisz, że będę siedział cicho na dupie? Za każdym razem Ci zwrócę uwagę jak coś zrobisz nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5559 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Czyli rozumiem, że nie ma tu uczciwości. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5575 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 SPORTOWA WARSZAWA (L), zwracaj uwagę w sposób kulturalny, bez prowokacji. Ty Bad ek` staraj się nie prowokować. Wszyscy będą szczęśliwi. Cieszę się, jeśli mogłem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5539 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Lipca 2015 #5562 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 2 Lipca 2015 #5490 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi