Gość Guest Napisano 2 Lipca 2015 #5668 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Pozwolenie na reklame dostałem od NumberOne. Link do mojego forum jest takie http://www.namiu.czo.pl /. Nie ma jeszcze serwerów, ale napewno nie długo się pojawią i będzie dobra zabawa rekrutacja na Moderatorów jest itp. Wystrój forum możliwe, że ulegnie zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 2 Lipca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #5667 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Fajne dasz mi jakies rangi? Po proszę h@ to Ci zrobie dobre forum! DLaczego Manour dostal warna a gdzie upomnienie jakies? III. Każdemu przysługuję jedno upomnienie. Można to znieść w chwili, gdy dany użytkownik złamie kilka punktów w regulaminie za jednym razem, bądź tego samego dnia. Po otrzymaniu upomnienia użytkownik za każdym razem może otrzymać ostrzeżenie nie zależnie od wykroczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 2 Lipca 2015 #5665 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ja też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lipca 2015 Premium #5634 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 tesz chce jakiegoś admina czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Lipca 2015 Donator #5602 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie dostałeś żadnego pozwolenia. Napisałem rób co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 2 Lipca 2015 Weteran MH #5603 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ten temat już dawno powinien wylądować w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Lipca 2015 Donator #5595 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi