cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 #5803 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nick:Cinekq1 Twoj SteamID: STEAM_2:0:690810132 powod bana: za ab uzasadnienie: wczesniej mialem Nick bez hasla i wchodzili na konto moje i gracz gral na komendzie i dostal bana i ten ban zostal na moim nicku wlasnie to zobaczylem i wojtas dal mi za to bana prosze o zobaczenie ip lub steamID sa 2 rozne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5715 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Na SteamID nie ma co patrzeć. Z tego co widzę grasz na ns'ie, czyli to jest fake SID. Natomiast na Twoim ip jest drugi ban http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php. Musisz zmienić IP poprzez reset routera, bądź zadzwonić do operatora internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5716 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 za komende wlasnie widze ze jest ban dlatego ten ban co teraz dostalem jest za tamtego bana za komende wczesniej gracze normalnie wchodzili na moj nick bo nie mialem hasla a teraz juz mam a co do tamtego gracza mozecie zobaczyc nie steamid tylko ip tego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5717 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 i od tamtej pory co mam haslo nikt nie wbil na moj nick a juz ponad 1,5 tygodnia prawie 2 juz dochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 2 Lipca 2015 #5721 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ja zrobiłem to co do mnie należy, czyli zbanowałem Cię, bo masz aktywnego bana. Odwołując się też do skargi z wczoraj - http://multi-head.pl/topic/66432-skarga-na-gracza-cinekq1/?hl=cinekq1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5723 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 oczywiscie wiem co do admina nalezy nic do zarzucenia nie mam tobie tylko w tym problem ile juz tu gram na poczatku mialem problemy z nickiem bo hasla nie mialem a teraz sa tego skutki a haslo juz jest wiec nie wiem co zrobic z tym zeby miec ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 2 Lipca 2015 #5726 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Na SteamID nie ma co patrzeć. Z tego co widzę grasz na ns'ie, czyli to jest fake SID. Natomiast na Twoim ip jest drugi ban http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php. Musisz zmienić IP poprzez reset routera, bądź zadzwonić do operatora internetu. Tu masz napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5728 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 tylko zmienic ip a jak bym mial steama? to tez musialbym zmieniac ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5731 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 gracz po prostu wszedl na moj nick i gral na komendzie i za to dostal bana i ja mam tego skutki bo nie mialem hasla na nick a teraz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2015 #5732 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ehh, który raz będzie Ci tłumaczone, że ban nie ma nic wspólnego z Twoim nickiem, tylko z Twoim IP? Zmienisz IP powinieneś normalnie wejść na serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #5691 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 tylko zmienic ip a jak bym mial steama? to tez musialbym zmieniac ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Lipca 2015 Autor #4795 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 i tak mysle przeciez teraz ze ja dostalem bana a ten gracz tez ma bana i jakbyscie mnie odbanowali to juz by nie wszedl na moje konto bo przeciez ja mam haslo juz probowalem wejsc na 2 laptopa sprawdzic i nie da sie a te same ip wiec nie wiem dlaczego mowicie mi zebym zmienil ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5566 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Twoje IP i fake sid nie mają nic wspólnego z poprzednim banem dlatego dostajesz UB. Radzę Ci zgłosić się o założenie hasła na nick, aby unikać podobnych problemów. BTW, czytaj notatki, które moderatorzy dodają, bo ręce normalnie opadają. Pamiętaj, najpierw czytamy, później piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2015 #5674 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi