Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #6069 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Data i godzina: Chyba codziennie Nick admina/gracza, który zawinił: Cinekq1 Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=25440 Świadkowie: Cały serwer Uzasadnienie: Witam, ów gracz cały czas gra na aktywnym banie, planuje nawet złożyć podanie na admina. Zrobiłem ss'y bana, który został podany wyżej. Mam nadzieję, że pozbędziecie się tego natrętnego gracza, który cały czas jedzie na haxach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Lipca 2015 #6173 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jeżeli wejdzie na serwer poinformuj kogoś z wyższej administracji na pw lub sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2015 #6077 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jeśli gracz rzeczywiście bezkarnie hasa po serwerach, proszę adminów o użycie destroya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2015 #6166 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dziękuję za tak szybką reakcję, dużo razy to już pisałem, ale ów gracz ma dobry kontakt z adminami przez co mi nie wierzą . Teraz jest na serwerze więc może ktoś wejść. Edit: Właśnie poszedł, może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lipca 2015 #5918 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi