Camper321 Napisano 20 Marca 2016 #414043 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Nick:Camper Wiek:16,5 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem więc myślę że dam sobie radę Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: no już tak 6 lat będzie Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty:Ponieważ chcę pilnować serwera od cziterów i jak nie ma adminów to wtedy gracze łamią zasady serwera.Przede wszystkim chce pomagać innym graczom a zwłaszcza młodszym Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godzinki Kontakt:FB,Tel,GG,Gmail,Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Camper/80.72.40.110:27027/ PS:przepraszam teraz za moją nie obecność ale miałem Turnieje Piłki nożnej więc jeszcze raz przepraszam ale teraz mam przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 20 Marca 2016 #414053 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem neutralny jedynie z powodu Twojej ostatniej nieobecności. - Wiek - Staż - Doświadczenie - Amx - Popraw swoja aktywność będziesz miał moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Marca 2016 #414042 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jestem na NIE. -Mała aktywność -Łamiesz regulamin(miny) +Wiek +Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 20 Marca 2016 #414057 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 jestem na nie w przeciągu miesiąca mało grałeś popraw aktywność i nie łam regulaminu i będzie na tak "chce pomagać innym graczom a zwłaszcza młodszym :)" to mi bardzo się podoba tylko czy w rezultacie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 20 Marca 2016 Autor #414059 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 To prawda chcę pomagać najbardziej tym młodszym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 20 Marca 2016 #414062 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 - Za wypowiadanie się w swoim podaniu To prawda chcę pomagać najbardziej tym młodszym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 20 Marca 2016 #414063 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 NA NIE. -Slaba aktywnosc na serverze -Nie udzielasz sie na U@ -Lamiesz regulamin minami w przejsciach i na bs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 20 Marca 2016 #414071 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Neutralny (naprawde potrzebni nam sa admini - dzisiaj gralem dosyc dlugo i przez wiekszosc czasu na 25 graczy (ktorzy caly czas spamili na u@ ) bylem sam) -amx -wiek -doswiadczenie -staz Musisz poprawic swoja aktywnosc na serwerze, wtedy bede w stu procentach na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 20 Marca 2016 #414250 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ponieważ masz 1 warna zamykam podanie a jak go odrobisz to zgłoś się do mnie do ponownego otwarcia tematu przez ten czas możesz tez popracować nad aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 18 Kwietnia 2016 #423920 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi