Lesto Napisano 30 Czerwca 2015 #7187 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam! Mam na sprzedaż oryginalne klucze do gry Counter-Strike Global Offensive. Klucze są nieużywane, pochodzą od polskiego sprzedawcy. W celu realizacji zamówienia proszę pisać na steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197962947175., bądź na PW. Cena: 50 PSC ZASADY TRANSAKCJI: 1. Podajesz mi kod PSC 2. Po kilku sekundach (max 1min) otrzymujesz wiadomość z kluczem aktywacyjnym. PS: Najlepiej zaprosić do znajomych na steam i pisać gdy jestem aktywny. To znacznie przyśpieszy czas realizacji zamówienia. PPS: Jeśli nie jesteś pewien nie pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2015 #4058 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi