I'm BoT Napisano 30 Czerwca 2015 #7368 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nick: I'm BoT Wiek:21 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 16 cze 2015 Czas spędzony na forum: 2d 21h 10m 28s Doświadczenie w ocenianiu: 7/8 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Jedna para rączek więcej powinna pomóc szybko i skutecznie rozpatrzyć ssy Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: bardzo dużo Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Mam na imię Martin, lat 21 w pochodzenia jestem francuzem .. interesuje się piłką nożną i żużlem wydaje mi się że jestem miła i sympatyczną i wyrozumiałą osobą Szanuje każdą osobę ale kiedy innej osobie zabraknie kultury szybko sprowadzam do parteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2015 #7357 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Czerwca 2015 #7355 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361859 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi